Hamarosan itt az idei ponthatárhúzás, vajon milyen szakokhoz kellett tavaly 500 pont? Utánajártunk.  Tovább »

Az idei felvételin is a gazdasági szakok taroltak, a magasan meghúzott előzetes ponthatárok ellenére több ezren próbálnak állami ösztöndíjas helyet...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen szakokon húzták a legmagasabb ponthatárokat a 2018-as felvételin, és milyen ponthatárokra lehet számítani idén?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen szakokon húzták a legmagasabb ponthatárokat a 2017-es felvételin, és milyen ponthatárokra lehet számítani idén?  Tovább »

Több népszerű szakon is változtak az előzetes ponthatárok a tavalyihoz képest.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták az idei pótfelvételi ponthatárait, a 2018-as érettségin még marad a régi történelmi atlasz, Palkovics László oktatási...  Tovább »

Mikor kapják meg a hivatalos felvételi határozatot, akik tegnap tudták meg, hogy bekerültek a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Mely szakokon húzták a 2017-es pótfelvételi legmagasabb ponthatárait? Mutatjuk a listát.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es pótfelvételi ponthatárait: még a népszerűbb alapszakokra is be lehetett jutni 300 és 400 közötti pontszámmal, de sok...  Tovább »

Ma délután kiderül, kik kerültek be valamelyik egyetemre vagy főiskolára az idei pótfelvételin.  Tovább »

Pénteken hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási pótfelvételi ponthatárait, akkor dől el, hogy ki került be az általa megjelölt képzésre.  Tovább »

Már csak néhány nap, és kiderül, bekerültek-e a pótfelvételizők a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára.  Tovább »

Mikor tudják meg a pótfelvételizők, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X