Tegnap este kiderültek az idei felvételi ponthatárok: így örültek a leendő egyetemi vagy főiskolai hallgatók az eredményeknek.  Tovább »

Nyolckor kiderül, ki melyik egyetemre vagy főiskolára jut be. Ha sikerül a felvételi, a következő dolgokat ne hagyjátok ki!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak pár órát kell várnotok a 2018-as felvételi ponthatárokra - nem csoda, hogy a pulzusa mindenkinek az egekben van.  Tovább »

Holnap este kiderül, kit melyik egyetemre vagy főiskolára vettek fel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miskolcon is lesz Pont Ott Parti szerda este, többek között fellép Király Viktor is.  Tovább »

Július 25-én este hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat - Gyöngyösön is szerveznek Pont Ott Partit.  Tovább »

Békéscsabán is lesz Pont Ott Parti szerda este, többek között fellép a The Rollercoasters.  Tovább »

Július 25-én este hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat - Egerben is szerveznek Pont Ott Partit.  Tovább »

Megvan a pécsi Pont Ott Parti programja is, a felvételizők este hattól közösen várhatják a 2018-as ponthatárokat.  Tovább »

Megvan a budapesti Pont Ott Parti programja - mutatjuk, mivel tölthetitek el az időt a 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetéséig.  Tovább »

A Rio Budapest lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek. Mi már azt is tudjuk, milyen koncert lesz.  Tovább »

Megvan, hol tartják az idei budapesti Pont Ott Partit - itt vannak a részletek.  Tovább »

Pécsen is lesz Pont Ott Parti, a Széchenyi téren várhatjátok július 25-én a 2018-as felvételi ponthatárait.  Tovább »

Lassan kiderül, hol tartanak Pont Ott Partit július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzásának napján.  Tovább »

Nem aprózzák el az idei Pont Ott Partin, Rubint Réka tornáztatja meg az idegeskedő (leendő) egyetemistákat. És nem csak őket.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X