Megvan a pécsi Pont Ott Parti programja is, a felvételizők este hattól közösen várhatják a 2018-as ponthatárokat.  Tovább »

Megvan a budapesti Pont Ott Parti programja - mutatjuk, mivel tölthetitek el az időt a 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetéséig.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Rio Budapest lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek. Mi már azt is tudjuk, milyen koncert lesz.  Tovább »

Megvan, hol tartják az idei budapesti Pont Ott Partit - itt vannak a részletek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pécsen is lesz Pont Ott Parti, a Széchenyi téren várhatjátok július 25-én a 2018-as felvételi ponthatárait.  Tovább »

Lassan kiderül, hol tartanak Pont Ott Partit július 25-én, vagyis a felvételi ponthatárhúzásának napján.  Tovább »

Nem aprózzák el az idei Pont Ott Partin, Rubint Réka tornáztatja meg az idegeskedő (leendő) egyetemistákat. És nem csak őket.  Tovább »

Már csak néhány órát kell várni, és kiderül, ki melyik egyetemre vagy főiskolára került be.  Tovább »

Ma este minden kiderül és megtudhatjátok, hogy kit melyik egyetem, mely képzésére vettek fel, de addig is tegyétek le a voksotokat ti is ebben a...  Tovább »

Nemcsak Budapesten, hanem több vidéki egyetemvárosban is tartanak ponthatárváró bulit - itt találjátok a helyszíneket és a programokat.  Tovább »

Több hónapig tartó várakozás után végre kiderül, ki melyik egyetemen-főiskolán kezdhet szeptemberben: este nyolckor jönnek a 2017-es felvételi...  Tovább »

Újabb helyszín derült ki a pontváró bulik sorából. 2017-ben először, Salgótarjánban is lesznek programok.  Tovább »

Békéscsabán is lesz ponthatárváró buli július 26-án, mutatjuk a programokat.  Tovább »

A hét legfontosabb oktatási hírei.  Tovább »

Budapesten és több vidéki egyetemvárosban is koncertekkel várják a 2017-es felvételi ponthatárait. Mutatjuk a programokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X