Az Átlátszó Oktatás szerint legalább felét emelte át szó szerint az általa írt fejezeteinek Paprika Zita Döntéselmélet című könyvében egy másik...  Tovább »

A Bukaresti Tudományegyetem etikai bizottsága plágiumgyanú miatt indított vizsgálatot Gabriel Oprea ideiglenes román miniszterelnök doktori...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Elutasította az ELTE a Népszabadság arra vonatkozó kérését, hogy adják ki Deutsch Tamás fideszes képviselő A magyar...  Tovább »

Plágiumgyanúsnak találta Anette Schavan német oktatási miniszter doktori dolgozatának számos részletét a doktori...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Plágium gyanúja miatt doktori címének visszavonását kéri a berlini tartományi gyűlés kereszténydemokrata (CDU)...  Tovább »

Plágiummal vádolja a cseh miniszterelnök kabinetvezetőjét a prágai sajtó.  Tovább »

Plágiummal vádolja a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (MOGYE) rektorát és rektorhelyettesét Hantz...  Tovább »

Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-ben írt doktori disszertációjának nagy része szinte szóról szóra megegyezik egy bolgár sportkutató által még a...  Tovább »

A francia politikai élet egyik legfeltűnőbb női szereplőjének  számít a szenegáli származású Rama Yade, aki nemrég...  Tovább »

Lemondott egy tekintélyes londoni közgazdasági egyetem igazgatója a tanintézet és Moammer Kadhafi líbiai elnök családja közötti kapcsolatok miatt.  Tovább »

A bayreuthi egyetem megfosztotta doktori fokozatától a német védelmi minisztert - közölte szerdán este az egyetem rektora.  Tovább »

A német közvéleményt erősen megosztja a védelmi miniszter disszertációját körüllengő plágiumgyanú.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X