Növelni kell az oktatásra szánt forrásokat minden területen.  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik a magyarországi óvodákban, általános iskolákban és középiskolákban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A felsőfokú képzéseknél a tavalyi 2,2 után a most záruló tanévben 1,6 százalékkal csökkent a hallgatói létszám, miközben az oktatók száma 3...  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, a középiskolákban és az óvodákban?  Tovább »

hirdetés

Kétezerrel több főállású pedagógussal kezdődött a tanév a tankerületi központok fenntartásában lévő intézményekben – közölte a Magyar Időkkel a...  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, a középiskolákban és az óvodákban? Érdekes adatok következnek.  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik az általános iskolákban, az óvodákban és a középiskolákban?  Tovább »

A most záruló tanévben a pedagógusok számának évek óta tartó csökkenése háromszázalékos növekedésre váltott - derül ki a Központi Statisztikai...  Tovább »

Hány intézményvezető-helyettes, pedagógiai asszisztens, iskolatitkár és rendszergazda álláshelyét finanszírozza az állam?  Tovább »

Tíz éve folyamazosan csökken az általános iskolában dolgozó tanárok és tanítók száma, míg a középiskolai pedagógusok száma stagnál.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X