Szabó Éva Zsuzsanna eddigi alelnök lesz a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) új elnöke.  Tovább »

Hétvégén tisztújító kongresszust tart a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), vagyis hétfőtől új elnök vezeti a szakszervezetet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A tisztújítást hosszú időn át tartó olyan feszültség előzte meg, amely már veszélyeztette a PDSZ hatékony működését - ezzel indokolta a Pedagógusok...  Tovább »

Úgy gondolom, az elmúlt években sok mindent tettem az oktatásügy érdekében, be kell vallanom, kicsit elfáradtam.  Tovább »

hirdetés

Még nem tűzték ki a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal alakuló ülésének időpontját, de októberben szeretnék megtartani - mondta Maruzsa Zoltán...  Tovább »

Szereptévesztésben vannak a tanári szakszervezetek - mondta a volt és a jelenlegi köznevelési államtitkár az Országgyűlés csütörtöki, rendkívüli...  Tovább »

Szeptember 1-jén minden, állami, önkormányzati köznevelési intézményben pedagógus-munkakörben, közalkalmazotti...  Tovább »

Nem a tanárok sztrájkja, hanem a velük szemben tervezett szigorítási intézkedések miatt maradnak zárva kedden az...  Tovább »

Jó esély van arra, hogy a nyár folyamán megszülessen az ágazati kollektív szerződés - mondta Hoffmann Rózsa...  Tovább »

A Fővárosi Törvényszék érdemi vizsgálat nélkül elutasította a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ)...  Tovább »

A köznevelésért felelős államtitkár szerint az oktatásban nem helyes út a sztrájk, az pedig "önmagáért beszél", hogy...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a kormánnyal kötött megállapodás tételesen foglalkozik a Pedagógusok...  Tovább »

Megállapodást írt alá a pedagógus-szakszervezetek sztrájkbizottságával a kormány nevében Balog Zoltán, az emberi...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) kilép a pedagógusok sztrájkbizottságából és önálló sztrájkbizottság...  Tovább »

Megállapodott az emberi erőforrások minisztere és a pedagógusok sztrájkbizottságában eddig részt vevő négy...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X