A Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz (Klik) tartozó pedagógusok a tankerületeken keresztül tájékoztatást...  Tovább »

Kapnak-e kompenzációt azok a tanárok és tanítók, akik az új bértábla miatt kevesebbet keresnek októbertől, mint korábban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az októberi bérfizetéskor már az új bértábla szerinti megemelt járandóságot kapják a pedagógusok, ám minden 10 ezer...  Tovább »

"A kormány szerint vannak olyan, a korábbi önkormányzati fenntartó által nyújtott juttatások, amelyek nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem csak a - Hoffmann Rózsa állítása szerint - 800 ezer forintot kereső iskolaigazgatók járnak rosszul a szeptember...  Tovább »

Rendkívüli parlamenti ülés lesz augusztus 20-a után a köznevelési törvény módosítása miatt - mondta az Emberi...  Tovább »

Milyen fizetésre számíthatnak a tanárok és tanítók szeptembertől? Íme, a részletek.  Tovább »

A nagyobb anyagi elismerés mellett a jelenlegitől alapvetően eltérő szemléletű új pedagógus bérrendszert vezetnek be...  Tovább »

Az oktatási államtitkár nem tartja elképzelhetőnek, hogy 2014-ig elhalasszák a pedagógus-életpályamodell bevezetését.  Tovább »

Megbukott a kormány oktatáspolitikája, gyenge a területért felelős államtitkárság – mondta Kunhalmi Ágnes, az MSZP...  Tovább »

Levélben fordult az oktatási államtitkárhoz a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), amely szerint a Széll...  Tovább »

Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár ragaszkodik ahhoz, hogy a pedagógus-életpályamodell jövő szeptemberben...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X