Az idősebb pedagógusok számára hátrányos megállapodásokat akarnak kötni a tankerületi központok - írja Facebook-oldalán a PDSZ.  Tovább »

Még a választás előtt több pénzt ad saját költségvetése terhére a Klebelsberg Központ (KK) a főiskolai végzettségű kezdő pedagógusoknak - írja a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A tankerületi központok által fenntartott intézmények kevesebb mint öt százalékában differenciálták a béremelés utolsó részletét szeptemberben.  Tovább »

Csak egy tanévre szól a pedagógusok béremelése - mondta a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke, aki szerint a Klebelsberg...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hét pontban foglalta össze a legszükségesebb oktatási változásokat a Tanítanék Mozgalom, amely az oktatási államtitkár egyik tanévindító üzenetére -...  Tovább »

"Komoly ellentéteket, feszültségeket” okozhat a tanári szobákban, „tovább növelve az egyébként is jogos elégedetlenséget, megosztva, szétzilálva a...  Tovább »

Az összes friss diplomáshoz képest átlagosan bruttó hatvanezer forinttal keresnek kevesebbet a pedagógusszakokon végzettek. Itt vannak a friss adatok.  Tovább »

38 milliárd forintot irányoz elő a pedagógusbérek további javítására a 2015.  Tovább »

Bemutatták az új köznevelési államtitkárt, Hoffmann Rózsa új feladatot kapott, kiderült, mennyit keresnek a pedagógusok 2014 szeptemberétől - ezek...  Tovább »

Havonta átlagosan húszezer forinttal kapnak kevesebbet azok a pécsi általános iskolai tanárok, akiknek a fizetését rosszul állapította meg a...  Tovább »

A pályakezdő pedagógusok kétéves gyakorlati idejük alatt is kapnak fizetést, bruttó 160-175 ezer forintot.  Tovább »

Pluszpénz illeti meg a pedagógusokat, ha a kötött munkaidőn, vagyis heti 32 órán felül benn kell maradniuk a...  Tovább »

A novemberi fizetéssel kapják meg a kompenzációt azok a pedagógusok, akiknek az új bérrendszer miatt csökkent a...  Tovább »

Hány évig kell "gyakornoki munkát" végezniük a pályakezdő tanároknak? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X