"Bárki bármit mond, a pedagógusok presztízse, szabadsága ma a béka feneke alatt van.  Tovább »

Alapos kutatómunkát végzett a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium fizikatanára, aki kiderítette, hány munkaórát is dolgozik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

Várhatóan két hét múlva megkezdheti működését a közérdekű nyugdíjas-szö­vetkezetek érdekképviseleti szerveze­te, nyugdíjas pedagógusokat azonban...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Pedagógusok Demokratikus Szervezete nyílt levéllel fordul Balogh Zoltán emberierőforrás-miniszterhez, amelyben többek között azt kérik, hogy...  Tovább »

Szeptembertől a heti 40 óra kötelező munkaidőből 32 órával kell elszámolniuk a tanároknak: az ezalatt végzett...  Tovább »

A Munkástanácsok Országos Szövetsége a pedagógusok munkaterhelésének átfogó vizsgálatát kezdeményezi, a szakszervezet...  Tovább »

Olaszországban diákok és tanárok közösen vonultak az utcákra pénteken tiltakozásul a Monti-kormány oktatást érintő...  Tovább »

Az egyre csökkenő gyereklétszám miatt kevesebb pedagógusra lesz szükség, de ezt a helyzetet az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint a nemzeti köznevelésről szóló törvény, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) elnökének állításával...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint kész átverés az új köznevelési törvény koncepciójában szereplő pedagógus-életpályamodell.  Tovább »

Nem romlanak a közoktatási pozíciói a jövő évi költségvetésben - mondta Hoffmann Rózsa újságíróknak, miután a Pedagógusok Szakszervezetének...  Tovább »

„Legalább harminc-negyvenezer pedagógus veszítheti el az állását, ha megvalósulnak a kormány közoktatási és szakképzési tervei” – mondta az...  Tovább »

Az MSZP szerint a tanév kezdetén teljes a fejetlenség az oktatás irányításában: az oktatási államtitkárság lényegi dolgokról nem beszél, amiről meg...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X