Az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára a Budapesti Tanévnyitó Konferencián bejelentette, hogy a pedagógusok munkaterhelésének...  Tovább »

Az óraszámok mellett a tanárok hírlevél-feliratkozásaira, szakszervezeti és más szervezeti tagságaira, de még a Facebook-csoporttagságaira is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A pedagógusok óraszámának csökkenését szeretné elérni a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), szerintük ugyanis a heti 40 óránál jóval...  Tovább »

"Bárki bármit mond, a pedagógusok presztízse, szabadsága ma a béka feneke alatt van.  Tovább »

hirdetés

Alapos kutatómunkát végzett a Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium fizikatanára, aki kiderítette, hány munkaórát is dolgozik.  Tovább »

0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

Várhatóan két hét múlva megkezdheti működését a közérdekű nyugdíjas-szö­vetkezetek érdekképviseleti szerveze­te, nyugdíjas pedagógusokat azonban...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szervezete nyílt levéllel fordul Balogh Zoltán emberierőforrás-miniszterhez, amelyben többek között azt kérik, hogy...  Tovább »

Szeptembertől a heti 40 óra kötelező munkaidőből 32 órával kell elszámolniuk a tanároknak: az ezalatt végzett...  Tovább »

A Munkástanácsok Országos Szövetsége a pedagógusok munkaterhelésének átfogó vizsgálatát kezdeményezi, a szakszervezet...  Tovább »

Olaszországban diákok és tanárok közösen vonultak az utcákra pénteken tiltakozásul a Monti-kormány oktatást érintő...  Tovább »

Az egyre csökkenő gyereklétszám miatt kevesebb pedagógusra lesz szükség, de ezt a helyzetet az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint a nemzeti köznevelésről szóló törvény, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) elnökének állításával...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint kész átverés az új köznevelési törvény koncepciójában szereplő pedagógus-életpályamodell.  Tovább »

Nem romlanak a közoktatási pozíciói a jövő évi költségvetésben - mondta Hoffmann Rózsa újságíróknak, miután a Pedagógusok Szakszervezetének...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X