Milyen programokat érdemes beiktatni két ZH vagy vizsga közé a következő hetekben? Hol rendeznek adventi vásárt a nagyobb egyetemvárosokban?  Tovább »

Újabb város, és egyetem a terítéken, most a pécsieket kérdezzük. A Pécsi Tudományegyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Évente több százmillió forintot fordítanak a nagyobb felsőoktatási intézmények „fizetős” diákok toborzására.  Tovább »

Fertőző tüdőtuberkulózist, vagyis tbc-t mutattak ki Pécsett egy egyetemistánál, akit azonnal elkülönítettek, és megkezdték a kezelését.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hol buliznak a három nagy vidéki tudományegyetem gólyái ezekben a napokban? Gólyatáborkörképünk második része.  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetemre (PTE) 4870 új hallgatót vettek fel - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a felsőoktatási intézmény, amely az utóbbi öt év...  Tovább »

Majdnem ötezer elsőéves kezdi meg tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen, a legmagasabb ponthatárokat az osztatlan tanári szakpárokon, a...  Tovább »

Megnéztük, hány pontra lehet szüksége annak, aki a három nagy vidéki tudományegyetem egyikére szeretne bekerülni.  Tovább »

Nemcsak Budapesten, hanem több vidéki egyetemvárosban is tartanak ponthatárváró bulit július 26-án, itt találjátok a pécsi programokat.  Tovább »

Hazatért a Halott Pénz a legújabb dalában. A Pécsen forgatott videó sok olyan helyet mutat be, mely az együttes számára meghatározó volt  Tovább »

Megkezdődött a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának (PTE-GYTK) 450 millió forintos átfogó fejlesztése - közölte a felsőoktatási...  Tovább »

Dr. Pirisi Gábor a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa nyilatkozott nekünk az idei középszintű földrajzérettségiről.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési adatait: nincs meglepetés, az idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetemre...  Tovább »

Tandíjjal együtt évente mintegy 43 milliárd forintot költ a debreceni, szegedi és pécsi egyetemen tanuló mintegy 11 ezer külföldi hallgató a három...  Tovább »

Százhúszmillió forintos európai uniós forrásból fejlesztették a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Szentágothai János Kutatóközpontjában 2012 óta működő...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X