Bemutatta új államtitkárait Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten, a tárcavezető a szakterületükön felkészült...  Tovább »

Új rektort neveznek ki a Magyar Táncművészeti Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyeteme és a Semmelweis Egyetem élére - olvasható...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hét magyar egyetem került be a feltörekvő országokat vizsgáló egyik egyetemi rangsorba, a Semmelweis Egyetem (SE) a 61.  Tovább »

A Magyar Honvédség tizenhárom felsőoktatási intézményben kíván létrehozni egyetemi századot, összesen 1300 fővel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebből a tesztből kiderül, mennyire ismeritek a Pécsi Tudományegyetem történetét. Néhány apró érdekességről is tettünk fel kérdést.  Tovább »

Mind a négy magyarországi orvosi egyetem felkerül a Quacquarelli Symonds (QS) legfrissebb rangsorára, a legjobb eredményt a Semmelweis Egyetem érte...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as felsőoktatási felvételire.  Tovább »

A népszerű szakokon évek óta kevés az állami ösztöndíjas hely, az albérletek ára meredeken emelkedik, és a vonatjegyre is egyre több pénzt kell...  Tovább »

Milyen programokat érdemes beiktatni két ZH vagy vizsga közé a következő hetekben? Hol rendeznek adventi vásárt a nagyobb egyetemvárosokban?  Tovább »

Újabb város, és egyetem a terítéken, most a pécsieket kérdezzük. A Pécsi Tudományegyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni?  Tovább »

Évente több százmillió forintot fordítanak a nagyobb felsőoktatási intézmények „fizetős” diákok toborzására.  Tovább »

Fertőző tüdőtuberkulózist, vagyis tbc-t mutattak ki Pécsett egy egyetemistánál, akit azonnal elkülönítettek, és megkezdték a kezelését.  Tovább »

Hol buliznak a három nagy vidéki tudományegyetem gólyái ezekben a napokban? Gólyatáborkörképünk második része.  Tovább »

A Pécsi Tudományegyetemre (PTE) 4870 új hallgatót vettek fel - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön a felsőoktatási intézmény, amely az utóbbi öt év...  Tovább »

Majdnem ötezer elsőéves kezdi meg tanulmányait a Pécsi Tudományegyetemen, a legmagasabb ponthatárokat az osztatlan tanári szakpárokon, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X