Dr. Pirisi Gábor a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa nyilatkozott nekünk az idei középszintű földrajzérettségiről.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési adatait: nincs meglepetés, az idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetemre...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tandíjjal együtt évente mintegy 43 milliárd forintot költ a debreceni, szegedi és pécsi egyetemen tanuló mintegy 11 ezer külföldi hallgató a három...  Tovább »

Százhúszmillió forintos európai uniós forrásból fejlesztették a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Szentágothai János Kutatóközpontjában 2012 óta működő...  Tovább »

hirdetés

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) rektora szerint az egyetem alapításának idén esedékes 650.  Tovább »

Játékvezető-képzés indul a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán (PTE-ETK) a 2016-2017-es tanév tavaszi szemeszterében - jelentették be...  Tovább »

Első magyar városként nyerte el Pécs a Tanuló Város díjat, mellyel azokat ismerik el, ahol kimagasló és „kézzel fogható” a fejlődés az oktatás és az...  Tovább »

Többen is segítenének, de nem nyúlhattak eddig a sértő felirathoz.  Tovább »

Jegyet és kreditet szerezhetnek középiskolások a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán (PTE-BTK) februárban induló, országosan egyedülálló...  Tovább »

Roma egyetemistákat gyalázó felirat került a Pécsi Tudományegyetem Ifjúság úti épületével szemben, a roma hallgatókat összefogó szakkollégium...  Tovább »

Nagy Lajos királyt és Vilmos középkori pécsi püspököt ábrázoló szoborkompozíció készül a Pécs Tudományegyetem (PTE) alapításának jövőre esedékes 650...  Tovább »

Nagyon rágyúrtak a külföldiek becsábítására, milliárdokat fordítanak főleg az orvostanhallgatókra.  Tovább »

Meglepő győztese van a Times Higher Education felsőoktatási világrangsorának.  Tovább »

A professor emeritust, a pécsi művészeti kar alapító-oktatóját 85 éves korában szombaton érte a halál - közölte az oktatási intézmény.  Tovább »

hirdetés