Lássuk, ismeritek-e ezeket a magyar szavakat, tudjátok-e, hogy mit jelentenek. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

1825. február 18-án született Jókai Mór Komáromban, tehát ma van az író születésének 193. évfordulója. Lássuk, mennyire ismeritek regényeit.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tudjátok, hogy egy-egy állatfaj hol őshonos? A különleges nevűeket is ismeritek? Akkor ez a teszt nem foghat ki rajtatok. Hibátlan lesz?  Tovább »

Az Idegen Szavak Gyűjteményéből válogattunk nektek tíz szót. Néhánnyal viszonylag gyakran találkozunk, de vajon tudjátok-e a jelentésüket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Különböző írók szövegeiről és ezek szereplőiről állítottuk össze nektek az alábbi kérdéssort.  Tovább »

Ha gyakorolnátok a közelgő érettségire vagy csupán szeretnétek tesztelni magatokat, ez a kvíz nektek való.  Tovább »

Hogy hívták korábban a BME-t? Az ELTE mindig is Eötvös Loránd Tudományegyetem volt?  Tovább »

Az ókori Rómától a középkoron át a 20. század kiemelkedő, ám kevésbé ismert személyei közül állítottuk össze nektek ezt a tesztet.  Tovább »

Ebben a kvízben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok képben a világ dolgaival. Mindenféle témából válogattunk. Nektek hibátlan lesz.  Tovább »

Ebben a kvízben arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire vagytok jók nyelvtanból. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Tisztában vagytok a szólások, közmondások jelentésével? Hány szólást tudtok helyesen folytatni? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Arra vagyunk kíváncsiak, hogy emlékeztek-e még a történelmi évszámokra.  Tovább »

Különböző uralkodóházakból válogattunk nektek királyi portrékat, szobrokat.  Tovább »

Úgy tűnik, még mindig ezek a leggyakoribb helyesírási hibák. Helyesírási teszt vasárnap reggelre.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek ezeket a magyar filmeket. Nektek hibátlan lesz minden válaszotok. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X