Tudjátok, hogy melyik nyelvet beszélik a legtöbben anyanyelvként a világon? Vagy hogy melyik a legnagyobb ország a Földön?  Tovább »

Egyszerű kérdések, amelyre mindenki tud felelni - már ha elolvasta a kötelező olvasmányokat. Lássuk, nektek hány kérdésre van helyes válaszotok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha tippelnetek kéne mit mondanátok, melyik a legnépesebb város Európa Észak-Nyugati csücskében?  Tovább »

Lássuk egy újabb helyesírási tesztben, hogy ti mennyire vagytok képben a szabályokkal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tudjuk, hogy még nyár van, épp ezért egy kis agytornával szeretnénk kedveskedni nektek, hogy ne szeptemberben kelljen újra megszokni a sok feladatot.  Tovább »

Nagyon sok film a befejezéséről lett híres, ezeket idézi mindenki. Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben kipróbálhatjátok magatokat.  Tovább »

Na lássuk, hogy ti mennyire figyeltetek az általánosban. Ezzel a pár perces kvízzel azonnal megtudhatjátok, hogy jól emlékeztek-e a dolgokra.  Tovább »

Öt részletet adunk egy-egy József Attila-műből. Ki kell választanotok a megfelelő címet. Nektek menne ötből öt helyes válasz?  Tovább »

Pár kérdés és válasz, nektek menne max pontosra? Képben vagytok az általános iskolás dolgokkal?  Tovább »

Hány kérdésre tudtok válaszolni? Húsz kérdés és húsz válasz. Ti hány ország fővárosát tudjátok?  Tovább »

Lássuk, tudjátok-e, hogy a híres verseknek ki a szerzőjük, nektek menne max pontosra?  Tovább »

Nem egyszerű felismerni őket, hiszen ma már nem így néznek ki, azonban egy-egy jellegzetesség megmaradt, amiről be lehet őket azonosítani.  Tovább »

Ha nagyon pengék vagytok töriből és úgy gondoljátok, hogy nyáron is menne a sok évszám, akkor itt egy újabb történelem teszt.  Tovább »

Nektek hány kérdésre lenne meg a helyes válaszotok, ha egy egész Európán átívelő ország-város játékot játsznánk?  Tovább »

Ha ti is úgy érzitek, hogy rajtatok nem foghat ki egy filmes idézet sem, akkor ezt a kvízt mindenképpen ki kell próbálnotok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X