Ki ne tudna válaszolni arra a kérdésre, mennyi 7 x 11 - 12? Vagy hogy 115 x 22?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok pengék az angol nyelvtanból. Ebben a kvízben csak pár kérdésre kell válaszolnotok, és máris megkapjátok az eredményt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Időről időre még mindig feltűnik a közösségi oldalakon a következő matematikai rejtvény. Meg tudjátok oldani?  Tovább »

Jobbnál jobb helyesírási teszteket ajánlottunk nektek az elmúlt hónapokban - itt találjátok a három legnépszerűbb kvízt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Van, aki szereti, mások ki nem állhatják a memoritereket.  Tovább »

A magyar nyelvtanban vannak olyan szabályok, amelyeket nemcsak a magyarul tanuló külföldiek, hanem még a magyar anyanyelvűek is nehezen sajátítanak...  Tovább »

A következő tesztben a legnagyobb slágerek címét kell beírnotok, de méghozzá gyorsan. Ismeritek a 2008-as év legnagyobb slágereit?  Tovább »

Ezzel a kvízzel mindenki letesztelheti a tudását, hiszen szólások és közmondások, régi szavak és más érdekes dolgok is vannak benne.  Tovább »

Felismeritek a képen látható személyeket? Tíz kérdésből hányra tudtok helyes választ adni?  Tovább »

Bár az agyfélteke-dominanciáról szóló elméletek tudományos megalapozottságát sokan megkérdőjelezik, az elmúlt években sorra jelentek meg olyan...  Tovább »

Ha szeretitek a verseket (vagy olyan irodalomtanárotok van/volt, aki gyakran kikérdezte a memoritereket), ezt a tesztet könnyen ki tudjátok majd...  Tovább »

Ezzel a teszttel ellenőrizhetitek a tudásotokat. Lássuk, kinek lesz ötből öt helyes válasza.  Tovább »

Akár tetszik, akár nem, hamarosan itt az új tanév. Ezért összeszedtünk pár idézetet versekből és regényekből - felismeritek a szerzőt?  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásotok? Ki tudnátok tölteni ezt a tesztet?  Tovább »

Egy rövid műveltségi tesztet állítottunk össze, amiből kiderül, hogy mennyire figyeltetek a művészetórán vagy magyaron. Lássuk, nektek hány pont lesz.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X