Most úgy is aktuális a téma az új évad miatt, de vajon mennyire vagytok tisztában az eddigi eseményekkel és szereplőkkel, teszteljétek le most.  Tovább »

Ha jók vagytok az ország-városban, akkor ez a teszt nektek szól. Kíváncsiak vagytok, hogy mennyit tudtok? Itt most tesztelhetitek magatokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

„Ég a napmelegtől a kopár szik sarja” sor mindenkinek ismerős. Vajon a többi idézet íróját is kitalálnátok?  Tovább »

Teszteljétek le, hogy ti mennyire ismeritek a Föld országaiban beszélt nyelveket.  Tovább »

hirdetés

Nem is olyan egyszerű felismerni a híres zenei előadókat, ha fejjel lefelé vannak. Ti mennyit találtok ki, mielőtt lejár az idő?  Tovább »

Angolteszt egy kicsit másképp. Össze tudjátok párosítani a meghatározásokat a szavakkal? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Most kiderül, hogy mennyire vagytok filmrajongók, mert ez egy nagyon komoly filmes teszt. Vajon hány kérdésre tudjátok a választ?  Tovább »

A kisállatokat mindenki szereti, főleg ha egy egész film szól az életükről. Ti ismeritek a leghíresebb történeteket?  Tovább »

Egy dolog ismerni az európai fővárosokat, más dolog ebben a kvízben eltalálni őket. Itt nem elég a földrajzi tudás, gyorsaság is kell.  Tovább »

Gondoltátok volna, hogy azok a zenék, amelyeket ma is játszanak a sarki ábécében vagy a strandokon, esetenként már több mint 20 évesek?  Tovább »

Az ismétlés sosem árt, ezért most letesztelhetitek, hogy mennyire vagytok jók a helyesírásban, ha a megváltozott szabályokról van szó.  Tovább »

A festmények ismerete nem kötelező az iskolában, mégis nagyon sok alkotásnak tudjuk a címét és a művész nevét.  Tovább »

A nyár a legjobb időszak a felkészülésre, ha nyelvvizsgázni szeretnétek, ugyanis nincs sok dolog, amire figyelni kell a pihenés és a gyakorlás...  Tovább »

Nem egyszerű kérdés, hogy mit, hogyan kell elválasztani. Most letesztelhetitek a tudásotokat a nyelvtani szabályok terén. Nektek mennyi megy helyesen?  Tovább »

Szombat reggelre válogattunk nektek pár feladatot az idei kompetenciamérésből, amit a nyolcadik osztályosok írtak meg.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X