Éppen szünetet tartasz a nagy tanulásban vagy csak megőrülsz a Disney hősökért? Akkor ezt a kvízt neked találtuk ki.  Tovább »

Jól össze tudod kötni a dolgokat fejben? Akkor ezt a tesztet neked találtuk ki!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sok pontot veszíthettek az érettségin helyesírási hibák miatt - de nem csak ezért érdemes időről időre átismételni a fontosabb helyesírási...  Tovább »

Minden évben április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a költészet napját.  Tovább »

hirdetés

Szuper "teszt" terjed a Facebookon - mi is ott találtuk.  Tovább »

Érettségire készülsz, vagy csak felelevenítenéd a tudásod? Itt egy remek kvíz: mind a tíz kérdésre tudod a választ?  Tovább »

Korábban két olyan tesztet is ajánlottunk nektek, amelyek régi magyar szavak ismeretét ellenőrzik - sokan kerestétek ezeket a kvízeket, úgyhogy most...  Tovább »

Mindig is rossz jegyeket szereztetek, ha memoritereket kellett visszamondani?  Tovább »

Otthon vagy a földrajzban és a történelemben is? Akkor ezt a kvízt neked találtuk ki! Ismerd fel a magyar települések címerét!  Tovább »

Szuper tesztet ajánlunk nektek szombat reggelre - nem csak akkor érdemes kipróbálni, ha már van szakmátok, hanem akkor is, ha még szakválasztás...  Tovább »

Újabb helyesírási tesztet ajánlunk nektek - két perc alatt kitölthetitek a feladatsort, így ellenőrizve saját tudásotokat.  Tovább »

Kedden ajánlottunk nektek utoljára irodalmi tesztet, akkor regényrészletekről kellett eldöntenetek, melyik műből származnak.  Tovább »

Kezdjétek a szabadnapot egy jó kis teszttel: tudjátok meg, hány évesek vagytok valójában!  Tovább »

hirdetés