Valóban igaz, hogy a nők több színmeghatározást használnak? Vajon jobban is megy nekik a következő teszt? Próbáld ki, te hány árnyalatot ismersz.  Tovább »

Emlékeztek még az idei Oscar-gálára? Fel tudjátok idézni, hogy kik voltak a jelöltek? Tegyétek próbára a memóriátokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ki tudod találni a filmben szereplő karakterek neve alapján, hogy melyik filmre gondoltunk? Mennyit láttál belőlük?  Tovább »

Köztudott, hogy a jobb agyfélteke a művészet, az érzelmek és a kreativitás területe, míg a bal felelős a beszédkészségért és a logikáért.  Tovább »

hirdetés

Ha beszéltek angolul, és szeretnétek megtudni, egy online teszt szerint mekkora az intelligenciahányadosotok, ezt az oldalt érdemes megnéznetek.  Tovább »

Érdekes földrajz kvíz, amelyet pár másodperc alatt meg lehet oldani. Már ha tudod a válaszokat.  Tovább »

Felismered ezeket a filmeket a filmplakátjuk egy részlete alapján? Teszteld magad, és nézd meg, a tíz kérdésből hányat tudsz megválaszolni.  Tovább »

Egy szórakoztató, egyperces tesztet ajánlunk szerda reggelre.  Tovább »

A Trónok harca rajongói biztosan várják már az új évadot, de addig is elevenítsük fel együtt az eddigi történéseket.  Tovább »

Itt egy rövid teszt, ami biztosan felfrissít. Lássuk, te hányat találnál ki a következő regények nyitómondatai közül!  Tovább »

Nincs jobb egy hétfő reggeli játéknál. Neked hány kérdésre sikerül válaszolni? Pár perc, és megtudhatod, mennyire vagy képben.  Tovább »

Egy irodalmi műveltségi teszt, ami elgondolkoztathat téged is. Mennyire vagy képben? Teszteld pár percben!  Tovább »

Láttad az összes részt és még a regényeket is elolvastad? Itt egy teszt, amit ki kell próbálnod, ha a Harry Potter nagy rajongója vagy.  Tovább »

Tedd próbára tudásodat ezzel a teszttel! Mennyire megy a nyelvtan? Figyelem, csak profiknak!  Tovább »

Kezdd a napot egy kis agytornával, és teszteld le magad pár másodperc alatt! Te tudod, merre van ez az öt település?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X