Lássuk, mennyire számoltok jól fejben. A következő tíz kérdésre is van válaszotok? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok töriből? Akkor ez a teszt sem foghat ki rajtatok. Tudjátok, hogy a következő hét fogalom mit jelent?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, kitaláljátok-e, hogy melyik országra gondoltunk, ha csak a szomszádos államok nevét mondjuk meg. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Tíz régi magyar szóval találkozhattok ebben a kvízben, amelyeket a Régi magyar szavak magyarázó adatbázisából válogattunk nektek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Különböző témákat érintve állítottuk össze nektek ezt a kvízt.  Tovább »

Ki alapította az ELTE-t? Milyen eseményeket tartottak a Debreceni Egyetem főépületének díszudvarán?  Tovább »

Szeptembertől felsőoktatásban fogtok tanulni? Akkor ezekkel a kifejezésekkel garantáltan találkozni fogtok. Lássuk, mennyit ismertek belőlük.  Tovább »

Ismeritek a Debreceni Egyetem történetét? Tudjátok, hogy milyen eseményeket tartottak a főépület díszudvarában? Vagy hogy kik tanultak Debrecenben?  Tovább »

Tíz kulturális témájú kérdéssel tehetitek próbára tudásotokat. Ki alapította az első óvodát? És a Karinthy Színházat?  Tovább »

Ebben a kvízben az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel kapcsolatos ismereteiteket tesztelhetitek. Mit tudtok az ELTE-ről? Lássuk.  Tovább »

Olvastátok az összes könyvet és a filmeket is láttátok?  Tovább »

Gyakran jártok színházba? Tíz épületről mutatunk egy-egy képet, ezek alapján kell felismernetek a teátrumokat.  Tovább »

Nagy Harry Potter-rajongók vagytok? Olvastátok az összes könyvet és a filmeket is láttátok?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben a magyar nyelvtannak. Tudjátok, hogy j vagy ly kell a következő szavakba? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk mennyire ismeritek a magyar szólásokat és közmondásokat. Be tudjátok fejezni őket? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X