Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

Ha egy kis angol nyelvi korrepetálásra lenne szükségetek, az Eduline online tanfolyamai között kedvetekre válogathattok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Régóta szeretnétek valamilyen nyelvet tanulni az angolon kívül, de nem tudjátok eldönteni, hogy melyik legyen az?  Tovább »

Épphogy elkezdődött a tanév, de már minden az érettségiről szól?  Tovább »

hirdetés

Nagyon szuper mobilos alkalmazást ajánlunk a földrajz szerelmeseinek vagy éppen azoknak akik szeretnének tanulni, esetleg tesztelni a tudásukat.  Tovább »

Egy fiatalnak köszönhetően több százan tanulhatnak idegen szavakat nap mint nap.  Tovább »

Érdekel titeket az informatika, de nem olyan képzés választottatok?  Tovább »

A győri Széchenyi István Egyetem elindította Coedu nevű e-learning rendszerét, amiben e-learning (Coedu) képzésben oktatott és/vagy vizsgáztatott...  Tovább »

Gyakorolnátok az érettségire? Ha kipróbálnátok, milyen online tanulni, nézzétek meg ezeket a kurzusokat.  Tovább »

Tanultatok angolul, de nyelvvizsgát nem csináltatok, most mégis szeretnétek vagy legalább felfrissítenétek tudásotokat?  Tovább »

Hogyan lehet nyáron is főiskolán, egyetemen tanulni?  Tovább »

"Számomra nagyon felszabadító a gondolat, hogy nem kell nyelvórákra járnom, a saját tempómban tanulhatom a nyelveket bárhol, bármikor, és ehhez...  Tovább »

Ha nagy hangsúlyt fektettek a hobbitokra vagy éppen szeretnétek új dolgokat kipróbálni, akkor ez az ajánló nektek szól.  Tovább »

Ingyenes, online adattudományi kurzust indított a világ egyik legjobb egyeteme, a Berkeley.  Tovább »

Online mesterkurzust indít 2018 nyarán Spike Lee, a modern fekete filmművészet egyik legfontosabb alkotója - adta hírül csütörtökön a Variety.com.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X