Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Ebből a tesztből most kiderül.  Tovább »

Bár az idei matekérettségit már a hátunk mögött hagytuk, sosem árt egy kis gyakorlás. Nektek hibátlan lesz az összes feladat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, ismeritek-e a következő tíz szavunkat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Három különböző földrajzi kvízt ajánlunk nektek. Fővárosok, tavak és egy igaz-hamis. Megbirkóztok velük? Tegyétek próbára tudásotokat.  Tovább »

Kikapcsolódnátok az érettségi után? Itt a lehetőség: lássuk, mennyire ismeritek a híres idézeteket és azokat, akiktől idézünk.  Tovább »

A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, ezekkel a kvízekkel még jól begyakorolhatjátok a leggyakoribb nehéz...  Tovább »

Az elmúlt hetek remek töritesztjeiből készítettünk nektek válogatást. Mennyire vagytok képben akár a görög mitológiában akár a 20.  Tovább »

Három különböző témájú, de műveltségi kvízt tölthettek ki.  Tovább »

Ebben a kvízválogatásban többek között az írói szótárak alapján készült tesztekkel tehetitek próbára tudásotokat.  Tovább »

Ha már elég a tanulásból és a készülésből, akkor jöjjön egy kis játék. Lássuk, mennyire vagytok jók föciből.  Tovább »

Ismeritek a közmondásokat, szólásokat? Ki is tudjátok egészíteni a hiányzó szavakat? Teszteljétek ismereteiteket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Idén érettségiztek történelemből? Ezzel a kvízzel a forráshasználatot gyakorolhatjátok: két feladatot hoztunk nektek az előző évek feladatsoraiból.  Tovább »

Örültetek, ha túléltétek a fizikaórákat a középiskolában? Vagy netán érettségiztek belőle? Mindkét esetben érdemes megpróbálkoznotok ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok irodalomból és szeretitek a verseket? Akkor ez a kvíz sem fog gondot okozni nektek. Teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X