A kormány azonnali vizsgálatot kér a Magyar Nemzeti Banktól (MNB) a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit "zaklató biztosító" miatt -...  Tovább »

Vígh Györgyöt, a Szinyei Merse Pál Gimnázium testnevelőtanárát választották az RTL Klub nézői az év emberének.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még áprilisban elkapta a rendőrség azt a zaklatót, aki ocsmány üzeneteket küldött a veronai buszbalesetben elhunytak családtagjainak.  Tovább »

Az elmúlt napokban már több mint 10 ezren töltötték ki azt az internetes kérdőívet, amely az iskolai buszos kirándulások feltételeinek lehetséges...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A veronai buszbaleset áldozatainak emlékére jótékonysági eset rendez március 6-án a Thália Színházban a Szinyei Merse Pál Gimnázium.  Tovább »

A Klebelsberg Központ adatkérő levelére szerda délután három óráig várta az iskolák válaszát a sítáborok szervezésének körülményeiről - közölték az...  Tovább »

A pszichoterápia az egyetlen esély egy trauma feldolgozására - mondta Makai Gábor klinikai szakpszichológus kedd este az M1 aktuális csatornán.  Tovább »

Akár hetekig tartó pszichológiai segítséget nyújt a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulóinak, a tanároknak és szülőknek a veronai buszbaleset okozta...  Tovább »

A kormány szombati döntésének megfelelően nemzeti gyásznapot tartanak ma a péntek éjjel Verona közelében történt buszbaleset áldozatainak emlékére...  Tovább »

Megdöbbentő a látvány a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium épületénél: körülbelül nyolcvan-kilencven diák gyűlt össze szombat délben, az...  Tovább »

A budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium harminchat diákja mellett volt tanulók, három tanár, valamint egyikük családja utazott azon a magyar buszon...  Tovább »

Sajtóhírek szerint a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium diákjai utaztak azon a buszon, amely péntek éjjel a veronai csomópontnál szenvedett...  Tovább »

Tizenhatan meghaltak egy diákokat szállító magyar busz olaszországi balesetében, amely péntek este történt egy veronai autópálya-kijáratnál -...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X