Minden korábbi látogatói rekordot megdöntött idén a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás.  Tovább »

Egy hét múlva kezdődik az Educatio kiállítás, amelyre valószínűleg az idén is több tízezer felvételi előtt álló diák megy majd el.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ismét megrendezik az oktatási piac legnagyobb seregszemléjét, az Educatio Kiállítást Budapesten: a január 21-23.  Tovább »

Ismét megrendezik az oktatási piac legnagyobb seregszemléjét, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a fővárosban: a január 22-24 közötti...  Tovább »

hirdetés

Már regisztrálhatnak az iskolai csoportok a 2015-ös Educatio kiállításra, amelyen a felsőoktatási intézmények mutatják be képzéseiket.  Tovább »

Több mint 13 ezren látogattak el pénteken az Educatio oktatási kiállításra, amelyen nyolcvannégy hazai és külföldi...  Tovább »

Ötven felsőoktatási intézmény, több tucatnyi szakiskola, nyelviskola és külföldi egyetem – január 21-én és 22-én megint megrendezik az Educatio...  Tovább »

Közel kétszáz standdal és minden eddiginél színesebb programkínálattal, előadásokkal várják a látogatókat január 21-22-én a Papp László Budapest...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X