A felsőoktatási intézmények még erőteljesebb bekapcsolását szorgalmazta a nemzetközi vérkeringésbe az oktatási államtitkár kedden Budapesten.  Tovább »

Magyarország sokkal többet költ az OECD és az unió átlagánál az iskolák és az oktatási rendszer fejlesztésére - mondta Palkovics László oktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A tavalyi sztrájktárgyalásokon az a kritika érte a pedagógus-életpályamodellt, hogy nem veszi figyelembe a pluszteljesítmény, ezért tették...  Tovább »

Átlagosan 3,4 százalékkal emelkedik a pedagógusok bére szeptembertől - mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az oktatási intézmények által megrendelt 12,7 millió tankönyv jelentős része már az iskolákban van, mindössze 200 ezer tankönyvnek kell még...  Tovább »

"Az oktatáspolitika bizonyíthatóan rossz irányba halad.  Tovább »

Kár, hogy Palkovics László „nevét adja ehhez az elképesztő, jövőt romboló kormányzati cinizmushoz” - írja közleményében a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

Az oktatási rendszer lassan változik, de mára vitathatatlanná vált, hogy az az út, amelyet néhány éve kijelöltek, helyes irány volt - ezt mondta...  Tovább »

Korábban a kormány azért támadta a CEU-t, mert szerintük nem tartotta be a szabályokat, amiket még meg sem hoztak.  Tovább »

A hvg.hu portréjából derül ki, hogy jövőre már nem biztos, hogy vállalná az oktatási tárca irányítását a jelenlegi államtitkár.  Tovább »

"Kimondottan álságos kijelentés", hogy a kormány nem vesz részt szakmai egyeztetéseken - mondta Palkovics László oktatási államtitkár a Magyar...  Tovább »

Jövőre is folytatódik az oktatói bérek emelése: az idén januári 15 százalék után 2017 januárjában további öt százalékkal nőnek a keresetek a...  Tovább »

A Fidesz szóvivőjét, Hoppál Pétert tartották a legesélyesebbnek Hoffmann Rózsa lehetséges utódjaként, de a hvg.  Tovább »

Valószínűleg nem Hoppál Péter Fidesz-szóvivő lesz az új köznevelési államtitkár - írja a Népszabadság kormányközeli...  Tovább »

Hoffmann Rózsa nem vezetheti tovább a köznevelési államtitkárságot, a helyébe Hoppál Péter eddigi Fidesz-szóvivő vagy...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X