Jövőre 159 milliárd forinttal többet fordít a kormány oktatásra, egyebek közt folytatódnak az iskola- és óvodafejlesztések - mondta Bódis József, az...  Tovább »

A 64 éves Bódis József a köz- és a felsőoktatásért is felel majd.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyre több hír szivárog ki a negyedik Orbán-kormány névsoráról, azt azonban még mindig nem lehet tudni, ki felel majd a közoktatásért.  Tovább »

Nem ő lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának új vezetője - erről beszélt Novák Katalin eddigi családügyi államtitkár.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Balog Zoltán nem marad miniszter, de vajon ki vezeti majd az Emberi Erőforrások Minisztériumát a következő négy évben?  Tovább »

"Mi nem csalódtunk Önben: Ön lekicsinyli azt a 3 hónapos egyeztetés során létrejött 30 oldalas dokumentumot, amelynek létrehozásában csak az Önök...  Tovább »

"Csalódtunk Palkovics Lászlóban" - rövid, de velős választ adott a Tankönyvesek Országos Szakmai Egyesülete (TANOSZ) az oktatási államtitkár keddi...  Tovább »

Palkovics László oktatási államtitkár szerint inkább politikai, mint szakmai anyag az ellenzék Oktatási minimum című programja - derül ki abból az...  Tovább »

Közzétették a Fidesz-KDNP országos listáját szerda este a nagyobbik kormánypárt honlapján, Hoffmann Rózsa volt államtitkár nem szerepel rajta.  Tovább »

"Legyünk őszinték: ezek politikai akciók" - így értékelte az elmúlt hetek diáktüntetéseit Hoffmann Rózsa volt oktatási államtitkár, aki szerint a...  Tovább »

A kormány oktatáspolitikai elképzeléseire, intézkedéseire "erős jelest, a kivitelezésre pedig jót, helyenként közepest adnék" - mondta Hoffmann...  Tovább »

„Ha a német szociáldemokraták ifjúsági szervezete támogat egy Magyarországon szervezett 1200 fős tüntetést, arra nehéz azt mondani, hogy nem...  Tovább »

Azt eddig is tudtuk róla, hogy a Műegyetemen végzett, a Knorr-Bremsénél több vezető pozícióban is dolgozott, és hogy az MTA rendes tagja.  Tovább »

Idén több pénz lesz az oktatásra, folytatódnak az iskolafejlesztések, az oktatás színvonalának javítását szolgáló intézkedések és az iskolai...  Tovább »

A kiszámíthatóság és a nyugalom meghozta eredményét - mondta Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X