0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

Várhatóan két hét múlva megkezdheti működését a közérdekű nyugdíjas-szö­vetkezetek érdekképviseleti szerveze­te, nyugdíjas pedagógusokat azonban...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

„A magyar pedagógusok korfája ugyanolyan, mint az európai országok átlaga, azaz az ötvenévesnél idősebb pedagógusok aránya 37 százalék” - így...  Tovább »

Meredeken emelkedett az elmúlt években a nyugdíjkorhatárt elérő pedagógusok száma, a távozókat pedig egyre nehezebben tudják pótolni új kollégákkal...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Zajlik a nyugdíjas pedagógusok továbbfoglalkoztatását célzó jogszabály-módosítás előkészítése és egyeztetése - közölte Palkovics László oktatási...  Tovább »

A tanárok több mint harmada 50 évesnél idősebb, nem lesz egyszerű az utánpótlás.  Tovább »

A szakszervezet szerint a korábban kidolgozott minősítési eljárás önmagában alkalmatlan volt a tanárok teljesítményének mérésére, így az ezt...  Tovább »

Erős állítás: félrevezeti a tanárokat a PSZ az őket érintő minősítési rendszer ügyében - vallja az oktatási államtitkárság.  Tovább »

Rétvári Bence államtitkár az elmúlt napok legfontosabb közoktatási változtatásainak tervével még az előtt telekürtölte a sajtót, hogy arról érdemi...  Tovább »

Megállapodás született a köznevelési kerekasztal keddi ülésén a nyugdíjas pedagógusok továbbfoglalkoztatási lehetőségeiről, illetve elindul az...  Tovább »

Az állami szférában dolgozók - a közalkalmazotti, közszolgálati jogviszonyban állók, továbbá a bírák, az ügyészek és...  Tovább »

Flashmobbal búcsúztak az igazgatótól az egyik massachusettsi középiskola diákjai és tanárai.  Tovább »

Négy óriásplakát fogadta a Hungária körúton Csiszárné Tarcsi Juditot, a Városligeti általános iskola alsós "tanító...  Tovább »

A köznevelés területén nyolcszázhatvan jelezték, hogy a nyugdíjkorhatár után is meg kívánják őrizni munkájukat -...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X