"Amikor azt hallod, hogy valaki a nyugdíjba vonulásakor ajándékot kap az önkormányzattól, akkor sok mindenre gondolsz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megható videó készült egy nyugdíjba vonuló tanárnőről, akitől első osztálya búcsúztatott.  Tovább »

0,27 - a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese szerint átlagosan ennyi túlóra jut egy teljes állásban dolgozó pedagógusra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Várhatóan két hét múlva megkezdheti működését a közérdekű nyugdíjas-szö­vetkezetek érdekképviseleti szerveze­te, nyugdíjas pedagógusokat azonban...  Tovább »

„A magyar pedagógusok korfája ugyanolyan, mint az európai országok átlaga, azaz az ötvenévesnél idősebb pedagógusok aránya 37 százalék” - így...  Tovább »

Meredeken emelkedett az elmúlt években a nyugdíjkorhatárt elérő pedagógusok száma, a távozókat pedig egyre nehezebben tudják pótolni új kollégákkal...  Tovább »

Zajlik a nyugdíjas pedagógusok továbbfoglalkoztatását célzó jogszabály-módosítás előkészítése és egyeztetése - közölte Palkovics László oktatási...  Tovább »

A tanárok több mint harmada 50 évesnél idősebb, nem lesz egyszerű az utánpótlás.  Tovább »

A szakszervezet szerint a korábban kidolgozott minősítési eljárás önmagában alkalmatlan volt a tanárok teljesítményének mérésére, így az ezt...  Tovább »

Erős állítás: félrevezeti a tanárokat a PSZ az őket érintő minősítési rendszer ügyében - vallja az oktatási államtitkárság.  Tovább »

Rétvári Bence államtitkár az elmúlt napok legfontosabb közoktatási változtatásainak tervével még az előtt telekürtölte a sajtót, hogy arról érdemi...  Tovább »

Megállapodás született a köznevelési kerekasztal keddi ülésén a nyugdíjas pedagógusok továbbfoglalkoztatási lehetőségeiről, illetve elindul az...  Tovább »

Az állami szférában dolgozók - a közalkalmazotti, közszolgálati jogviszonyban állók, továbbá a bírák, az ügyészek és...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X