Te mit válaszolnál, ha megkérdeznék, hogy mi a legfontosabb a vizsgára készülésben? Sok vizsgafeladat, minél több teljes vizsgafeladatsor megoldása?  Tovább »

Fülhallgató a fejre, toll a kézbe - ha alaposan felkészülsz, nem lehet problémád a nyelvvizsga hallás utáni szövegértést mérő részével.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Általában minden, amiben a vizsga szó szerepel, félelmet kelt bennünk. Még akkor is ha "próba".  Tovább »

A nyár a legjobb időszak a felkészülésre, ha nyelvvizsgázni szeretnétek, ugyanis nincs sok dolog, amire figyelni kell a pihenés és a gyakorlás...  Tovább »

hirdetés

A szótár igazi jolly joker a nyelvvizsgán - persze csak akkor, ha hatékonyan tudjátok használni, az ismeretlen szavak keresgélésével ugyanis értékes...  Tovább »

Hány tanórát kell vennetek, hogy eljussatok a középfokú szintre? Mekkora költséggel kell számolnotok? A legfontosabb tudnivalók a nyelvtanulásról.  Tovább »

Mi kell ahhoz, hogy sikeresen szerepeljetek a középfokú nyelvvizsgán, hogyan kereshettek tanulópartnert, és honnan tudjátok, hogy elegendő-e a...  Tovább »

Mennyi idő alatt szerezhetitek meg a középfokú nyelvvizsgát egy olyan nyelvből, amit azelőtt nem tanultatok?  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök a felvételi, a diploma vagy a külföldi továbbtanulás miatt?  Tovább »

Azt hiszitek, tudtok angolul? De vajon a vesszőket, a pontokat és a kérdőjeleket jó helyen használjátok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X