Csökken azok száma, akik nyelvvizsga hiányában nem szerzik meg felsőoktatási oklevelüket - mondta az Oktatási Hivatal (OH) felsőoktatási...  Tovább »

Csaknem 12 ezer diploma ragadt bent az egyetemeken és főiskolákon 2016-ban azért, mert hiányzott az oklevél kiadásához szükséges nyelvvizsga - írja...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Összesen 6363 diploma megszerzését segítették a Diplomamentő program költségvetési finanszírozású nyelvi képzései, a kormány további lépéseket...  Tovább »

Nyelvvizsga nélkül megkaphatják-e diplomájukat a 40 évnél idősebb hallgatók? Olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még jövő hét végéig van lehetőség jelentkezni a diplomamentő programba.  Tovább »

2016-ig azok is megkaphatják a diplomájukat, akiknek még nincs nyelvvizsgájuk. Itt vannak a legfontosabb információk az amnesztiáról.  Tovább »

A lováriban sok a magyar jövevényszó, az eszperantó pedig nyelvtanilag egyszerű - ezeket a nyelveket akár már pár hét alatt elsajátíthatjátok.  Tovább »

Hogyan jelentkezhettek a Diplomamentő program képzéseire? Kik vehetnek részt az ingyenes nyelvtanfolyamokon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek a Diplomamentő program ingyenes nyelvtanfolyamaira - az összes képzés október 31-ig kerül fel a rendszerbe.  Tovább »

Ki jelentkezhet a diplomamentőre, milyen nyelvekből és hány órás tanfolyamok közül választhattok, mi történik, ha szakmai nyelvvizsgára van...  Tovább »

A hiányzó nyelvvizsga miatt a végzett hallgatók harmada-negyede nem kapja meg diplomáját, de van, ahol ez az arány meghaladja a 60 százalékot is -...  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő programra? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több nyelviskola ajánl ingyenes, online szintfelmérő teszteket, amelyekkel pár perc alatt megtudhatjátok, milyen szintű tanfolyamra érdemes...  Tovább »

Már csaknem négyezer fiatal vesz részt a diplomamentő program nyelvtanfolyamain, másfél hónap alatt 340 képzés indult el az ország 82 településén.  Tovább »

Mennyibe kerülnek a szakmai nyelvvizsgák? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés