Nem változtak az alap- és mesterszakosok általános nyelvvizsga-követelményei, csak a nemzetközi tanulmányok szak kimeneti követelményein...  Tovább »

Ki szerezhet nyelvvizsga nélkül is a diplomát? Hány éves kortól jár a mentesség? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több nyelviskola ajánl ingyenes, online szintfelmérő teszteket, amelyekkel pár perc alatt megtudhatjátok, milyen szintű tanfolyamra érdemes...  Tovább »

Milyen feltételek mellett szerezhetnek diplomát azok, akik elmúltak negyvenévesek? Hány éves kortól jár mentesség a nyelvvizsga alól?  Tovább »

(x)

Minőségi oktatás, piacképes diploma

Maradj lendületben, használd ki a pótfelvételi nyújtotta lehetőséget, mintegy 1100 első éves hallgatót már felvettünk, neked is itt a helyed!  Tovább »

Kik jelentkezhetnek a diplomamentő programra? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Vádat emelhetnek egy 28 éves férfi ellen, aki hamis nyelvvizsga-bizonyítványt mutatott be az egyetemen, így próbálta megszerezni diplomáját, amelyet...  Tovább »

Milyen nyelvvizsgára készülhettek fel a "diplomamentő" programmal? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen nyelvet tanulhattok, ha jelentkeztek a kormány "diplomamentő" programjára?  Tovább »

Megosztja az eduline olvasóit a kormány "diplomamentő" programja - márciustól jelentkezhetnek az ingyenes nyelvtanfolyamokra azok a...  Tovább »

A francia nyelv is bekerülhet a kormány "diplomamentő" programjába - Novák Katalin, a Külügyminisztérium frankofón...  Tovább »

Mintegy 10 ezer fiatalnak segíthet a kormány által tervezett Diplomamentő program, amely azok nyelvtanulását...  Tovább »

Nap mint nap több tucat komment érkezik az egyetemi-főiskolai nyelvvizsga-követelményekről. Érdemes lenne lazítani a szabályokon?  Tovább »

Csak akkor oldódik meg a nyelvvizsga hiánya miatt visszatartott diplomák ügye, ha a felsőfokú képzéseken is...  Tovább »

Enyhítene a diplomaszerzés követelményein a felsőoktatási stratégia legújabb, átdolgozott változata, amely hamarosan...  Tovább »

Azok a hallgatók, akik 2013-ban vagy korábban államvizsgáztak, de az abszolválást követő három évben nem tudták, nem...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X