Már általános iskolában is rengeteget gyakorolják a diákok a ly és a j helyesírását. Lássuk, ez most nektek mennyire okoz gondot.  Tovább »

Nektek hogy megy a helyesírás? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel. Szimpla vagy dupla mássalhangzóval kell írni az alábbi szavakat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Be tudunk csapni titeket ezzel a kvízzel? Teszteljétek magatokat, és döntsétek el, melyik a helyes írásmód.  Tovább »

Ti tudjátok, hogyan kell a szavakat elválasztani? Sokan ahogy csak lehet, elkerülik a helyesírásnak ezt a részét.  Tovább »

hirdetés

Lássuk, tudtok-e helyesen írni, vagy felismeritek-e a következő verseket? Teszteljétek magatokat ezekkel a kvízekkel.  Tovább »

Most a megszokottaktól eltérően nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy tudjátok-e melyik a helyes írásmód, hanem azt, melyik a helytelen. Így is menne?  Tovább »

Nektek jó a helyesírásotok? Tegyétek próbára magatokat ezzel a kvízzel. Egybe vagy külön kell írni ezeket a szavakat?  Tovább »

Tudjátok, hogy a következő szavakat hogyan választjuk el helyesen? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Helyesírási kvízzel tesztelhetitek magatokat. A földrajzi nevekkel sokaknak meggyűlik a baja. És nektek?  Tovább »

Jók vagytok nyelvtanból? Le tudjátok írni a következő számokat akkor is, ha betűkkel kell?  Tovább »

Mindig jól jön, ha az ember visszaigazolást kap a szókincséről, esetleg új szavakat tanulhat. Ti hogy vagytok ezzel?  Tovább »

Nektek hogy megy a helyesírás? Ebben a kvízben a földrajzi nevek helyes írásmódját kell eltalálnotok. Menni fog?  Tovább »

A helyesírást sosem árt gyakorolni. Nektek nem okoznak fejtörést a következő tesztek? Lássuk, mennyi lesz hibátlan?  Tovább »

Lássuk, nektek hibátlan-e a helyesírásotok. Tudjátok, hogy kell helyesen írni a következő tíz szót? Most kiderül.  Tovább »

Lássuk, le tudjátok-e írni a következő tíz szót helyesen. Nektek mindegyik hibátlan lesz? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X