Felismeritek a különböző korstílusokat, irányzatokat? A következő kvízben művészeti alkotásokból kell rájönnötök, hogy milyen stílusról lehet szó.  Tovább »

Ismeritek ezt a nyolc idegen szót? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jól megy a helyesírás? Lássuk, ezek a szavak kifognak-e rajtatok.  Tovább »

Ha ismeritek az új helyesírási szabályzatot, ez a kvíz nem okozhat gondot. Tegyétek próbára tudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Van amiből sosem elég! Lássuk, mennyire vagytok jók helyesírási kérdésekben. Tudjátok, hogy j vagy ly hiányzik a következő szavakból?  Tovább »

Lássuk, ismeritek-e a következő tíz szavunkat. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, ezekkel a kvízekkel még jól begyakorolhatjátok a leggyakoribb nehéz...  Tovább »

Ebben a kvízben olyan szavak jelentését kell kitalálnotok, amelyekkel gyakran találkozhattok a hétköznapokban is.  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásotok, hibátlan lesz az összes válaszotok? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A középszintű magyarérettségin összesen 8 pontot adhatnak a helyesírásra, ne adjatok esélyt arra, hogy tőletek is pontokat vonjanak le.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő idegen szavakat. Teszteljétek a tudásotokat a következő kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók nyelvtanból. Tudjátok, hogy kell helyesen leírni a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Tíz régi magyar szóval találkozhattok ebben a kvízben, amelyeket a Régi magyar szavak magyarázó adatbázisából válogattunk nektek.  Tovább »

Lássuk, ti el tudjátok-e dönteni, hogy a következő szavakból a j vagy a ly hiányzik. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Hibátlan lesz?  Tovább »

Utánajártunk a húsvéti néphagyományoknak, ezek alapján állítottunk össze egy tájszavas kvízt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X