Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. Itt találjátok a programban részt vevő nyelviskolák listáját.  Tovább »

Meghirdették a felsőoktatásban végzettek számára szükséges nyelvvizsga megszerzését segítő újabb diplomamentő programot. Hogyan kell jelentkezni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Meghirdették a felsőoktatásban végzettek számára szükséges nyelvvizsga megszerzését segítő újabb diplomamentő programot.  Tovább »

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. Összeszedtük a legfontosabb infókat a programról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Augusztusban hozzák nyilvánosságra az újabb diplomamentő csomaggal kapcsolatos információkat, és szeptembertől indulnak az államilag támogatott...  Tovább »

Diplomások is jelentkezhetnek az október elején induló ingyenes nyelvi-informatikai képzésekre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes nyelvórákat.  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok az angolt, a németet vagy egy másik nyelvet, de nincs beszélgetőpartneretek? Ajánlunk egy jó oldalt.  Tovább »

Ezen a héten indul a jelentkezési időszak a diplomamentő program új nyelvi tanfolyamaira - írta keddi számában a Napi Gazdaság.  Tovább »

Nincs időtök vagy pénzetek nyelvtanfolyamra, de kicsit javítanátok a tudásotokon? Mutatunk pár ingyenes nyelvtanulási lehetőséget!  Tovább »

A nyelvvizsga hiányában diploma nélkül maradt ötvenezer fiatalnak csak mintegy negyede jelentkezett eddig a diplomamentő programra, közülük is...  Tovább »

Egy évvel meghosszabbítják a diplomamentő programot, január 12-től ismét lehet jelentkezni a képzésekre, amelyek februárban indulnak - mondta...  Tovább »

Eddig 145 nyelvtanfolyam indult a Diplomamentő program részeként, 1781-en kezdték meg a tanulást - írja a Magyar Hírlap.  Tovább »

Már 74 képzés indult el a diplomamentő program keretében, a képzéseken már több mint 900-an vesznek részt az országban - mondta Pákozdi Szabolcs, az...  Tovább »

Szívesen gyakorolnátok "élesben" az angolt, a németet vagy egy másik nyelvet, de nincs beszélgetőpartneretek?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X