Néhány nap múlva kiderül, hol tanultok tovább szeptembertől. De a következő tanév kezdetéig még van néhány feladatotok. Csupa kellemes feladat.  Tovább »

15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezéssel, 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

15 ezer fiatal utazhatja be Európát a DiscoverEU új uniós kezdeményezés segítségével - 18 évesek pályázhatnak egy különleges utazási igazolványra.  Tovább »

Itt a nyár, de te mégis nyakig úszol a tanulnivalókban a Balaton helyett? Nehezen veszed rá magad, hogy a kötelességeidre koncentrálj?  Tovább »

hirdetés

Idén is megszületett a lista, melyben a budapesti strandok versenyeztek a szezon legolcsóbb strandja címért.  Tovább »

Végre itt a nyár, ideje kimozdulni - ma négy szabadstrandot mutatunk nektek, ahol belépő nélkül fürdőzhettek.  Tovább »

A Diák Utak csoport hétről hétre igazán jutányos ajánlatokat kínál diákok (és nem csak diákok) számára.  Tovább »

Egy amerikai bútorcég napokra leállítja a termelést, mert a dolgozók nyaralni mennek - a cég kontójára. Már meg is van az év álommunkahelye?  Tovább »

Kettős mércét emleget a diák: szerinte egy férfi fürdőgatyás képén senki sem botránkozik meg.  Tovább »

Beszámoltunk arról, hogy milyen szakok szűnnek meg 2016-ra.  Tovább »

Megmutatjuk, hol találtok olcsó repjegyeket, hogyan utazzatok vonat helyett telekocsival, és hogyan aludjatok olcsón más kanapéján.  Tovább »

Utazás hátizsákkal, nappal múzeum, este buli - melyek azok az európai városok, amelyeket meg kell nézni még a 30. születésnapotok előtt?  Tovább »

Szeretnétek minél olcsóbban megúszni a nyaralást? Összegyűjtöttünk pár megoldást arra, hogy a zsebpénzetekből is kijöjjön az utazás.  Tovább »

Hol nyaraltok idén? Ha egyetlen képetek lenne 2012 nyaráról, melyik lenne az?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X