Amerikai egyetemi tanárok "a közvélemény zsarnoksága" elleni fellépésre biztatják a diákokat nyílt levelükben, amelyet 15 egyetemi professzor írt...  Tovább »

"...kérem Önt, hogy ne hagyja magát megtéveszteni, s most ne differenciáljon! Ez a néhány ezer forint mindenkinek jár!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyílt levélben kéri Áder János köztársasági elnököt a Tanítanék Mozgalom és több civil szervezet, hogy ne írja alá a köznevelési törvény módosítását.  Tovább »

Nyílt levelet írt Balog Zoltán emberierőforrás-miniszternek az ELTE Apáczai János Gyakorlógimnáziumának végzős, kitűnő eredményű diákja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

11 republikánus és demokrata szenátor szólalt fel a CEU mellett.  Tovább »

Több neves európai és amerikai egyetem professzora is nyílt levélben kéri a magyar kormányt, vonja vissza a felsőoktatási törvény módosítását.  Tovább »

A Bibó István Szakkollégium tagjai nyílv levélben szólítják fel Áder Jánost, hogy ne írja alá a tegnap elfogadott lex...  Tovább »

Száz erdélyi magyar egyetemi oktató, kutató és véleményformáló kéri egy hétfőn nyilvánosságra hozott nyílt levélben Balog Zoltán minisztert, hogy...  Tovább »

Nyílt levelet tettek közzé idén érettségiző diákok - úgy gondolják, az érettségi szabályok változása miatt rosszabb esélyekkel indulnak neki a...  Tovább »

Nyílt levelet írt a mozgalomból kilépett iskolavezető.  Tovább »

Török Márk trükkösen célozgat dékáni, akár törvénysértést jelentő ügyekre, de neveket és bizonyítékokat nem csatolt nyílt levele mellé.  Tovább »

A Berzsenyi Dániel Gimnázium nyugdíjas korú tanárainak csak a fele dolgozhat tovább - derül ki a tantestület...  Tovább »

Hetven egyetemista hagyta faképnél az egyik közgazdasági tantárgyat oktató tanárt a Harvardon.  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyetemen tartandó hallgatói fórumra hívták meg az oktatási államtitkárt közgazdászhallgatók és diákszervezetek.  Tovább »

Több mint hétszáz oxfordi és cambridge-i tanár tiltakozik az egyetemi tandíjak felső határának emelése ellen, állításuk szerint az új finanszírozási...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X