Már számoljátok a napokat a nyári szünetig? Segítünk.  Tovább »

Vége az első félévnek, közeledik a tavaszi érettségi időszak. Íme, a legfontosabb dátumok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Néhány hét múlva vége az első félévnek, és kezdődik a mérések, érettségi vizsgák miatt jóval mozgalmasabb második félév.  Tovább »

Nem tetszik a nyári szünet lerövidítésének ötlete az eduline olvasóinak - legalábbis ez derül ki a kommentekből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hivatalos aláírásgyűjtésbe kezdene a nyári szünet lerövidítése ellen a Független Diákparlament, szerintük a tanév rendjének átalakítása tovább...  Tovább »

Tizenöt pontban foglalta össze a problémákat az új Nemzeti alaptanterv koncepciójáról szóló elemzésében Nahalka István oktatáskutató, a Civil...  Tovább »

Kiszámoltuk, mennyit keresnek szeptembertől a pedagógusok, utánajártunk, miért nem kerülnek be magyar egyetemek a felsőoktatási világrangsorok...  Tovább »

Érdemes lenne felülvizsgálni a tanítási szünetek elosztását, és abban a kérdésben is dönteni kell, hogy a nemzeti táboroztatási program része...  Tovább »

Vészesen közeledik a szeptember elseje, vagyis az új tanév első tanítási napja. Addig azonban van még néhány dolog, amit érdemes megtennetek.  Tovább »

Nem minden évfolyamon lesz kötelező az egész napos iskola, jön a kötelező középiskolai felvételi, átalakulhat a tanítási szünetek rendje - az elmúlt...  Tovább »

A nyári szünet a diákok kedvenc időszaka minden évben: még véget sem ér, de máris a következőt várják.  Tovább »

Mit gondolnak az eduline-olvasók a nyári szünet lerövidítéséről?  Tovább »

Érdemes lenne felülvizsgálni a tanítási szünetek elosztását, és abban a kérdésben is dönteni kell, hogy a nemzeti táboroztatási program része...  Tovább »

Zseniális feladatlistát állított össze tanítványainak a tardosi Fekete Lajos Általános Iskolában tanító Hédi Katalin.  Tovább »

A 2017-es Így dolgozunk mi tábor résztvevőit kérdeztük, nekik mit adott az együtt töltött hét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X