Hétfőn nemzetiségi nyelv és irodalom érettségi vizsgát tettek a diákok, itt vannak a feladatsorok és a hivatalos megoldások.  Tovább »

Hétfőtől újabb írásbeli vizsgák várnak az érettségizőkre. Ma a nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbelijét tartják.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgák feladatsorait és a hivatalos megoldókulcsot - innen tölthetitek le a...  Tovább »

Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom, valamint a nemzetiségi nyelv vizsgatárgyak írásbeli vizsgáival megkezdődik...  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

A nemzetiségi nyelv és irodalom, valamint a nemzetiségi nyelv írásbeli vizsgáival megkeződött a 2013-as tavaszi érettségi.  Tovább »

A nemzetiségi nyelvi és irodalomi vizsgákkal kezdődött a 2012-es érettségi: középszinten horvát nyelv és irodalomból...  Tovább »

Rendben lezajlottak a pénteki írásbeli érettségi vizsgák, a diákok nemzetiségi nyelv és irodalomból vizsgáztak.  Tovább »

A nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgákkal ma megkezdődnek az írásbeli vizsgák.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X