Ma a nemzetiségi írásbelikkel megkezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák: a diákok a horvát, a német, a román, a szerb és a szlovák nemzetiségi nyelv...  Tovább »

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma elkezdődik a 2016/2017-es tanév őszi érettségi időszaka.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A nemzetiségi nyelv és irodalommal kezdik meg az őszi írásbeli érettségiket a vizsgázók.  Tovább »

Hétfőn nemzetiségi nyelv és irodalom érettségi vizsgát tettek a diákok, itt vannak a feladatsorok és a hivatalos megoldások.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hétfőtől újabb írásbeli vizsgák várnak az érettségizőkre. Ma a nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbelijét tartják.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgák feladatsorait és a hivatalos megoldókulcsot - innen tölthetitek le a...  Tovább »

Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom, valamint a nemzetiségi nyelv vizsgatárgyak írásbeli vizsgáival megkezdődik...  Tovább »

A nemzetiségi nyelv és irodalom, valamint a nemzetiségi nyelv írásbeli vizsgáival megkeződött a 2013-as tavaszi érettségi.  Tovább »

A nemzetiségi nyelvi és irodalomi vizsgákkal kezdődött a 2012-es érettségi: középszinten horvát nyelv és irodalomból...  Tovább »

Rendben lezajlottak a pénteki írásbeli érettségi vizsgák, a diákok nemzetiségi nyelv és irodalomból vizsgáztak.  Tovább »

A nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgákkal ma megkezdődnek az írásbeli vizsgák.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X