Ha szeretnétek a holnapi napot kihasználni, akkor most pár olyan lehetőséget mutatunk, amit a fővároson kívül találtok meg.  Tovább »

Március 15-én számtalan helyre juthattok el ingyenesen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Március 15-től egészen húsvétig ingyenesen látogathatjátok a Szépművészeti Múzeum egyik legkülönlegesebb termét.  Tovább »

Idén március 15-én is díjtalanul válthattok jegyet a legtöbb budapesti múzeum kiállításaira. Lássuk, hogy hová juthattok el ingyen a nemzeti ünnepen.  Tovább »

hirdetés

Ha a hétvégén Budapesten szeretnétek megnézni a tűzijátékot, akkor néhány dologra oda kell figyelnetek a közlekedésnél, ugyanis sok busz és villamos...  Tovább »

Elkészült a kormány tervezete a következő tanév rendjéről.  Tovább »

Sajnos október 23-a és március 15-e is kiesik idén, de azért lesz szünnap bőven a közoktatásban.  Tovább »

Szombaton is akad tanítási nap, és csak október végén jön az első hosszú hétvége. És még az órákat is át kell állítani.  Tovább »

A 307 megkeresett iskola túlnyomó többsége nem jelzett vissza, vagy nemet mondott a Klik kérésére és nem küldenek gyerekeket a március 15-i állami...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X