Jól vagytok földrajzból? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Mi a fővárosa ezeknek az országoknak?  Tovább »

Ki a szerzője az idézett szövegeknek? Felismeritek a írók stílusát? Lássuk, hányat találtok el, teszteljétek ismereteiteket ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jól ismeritek a szomszédos országokat? Na és a határon lévő városokat is? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Lássuk, hányat találtok el.  Tovább »

Egy irodalmi tesztet ajánlunk nektek szerda estére: Szabó Lőrinc-verseket kell felismernetek egy-egy rövid részlet alapján.  Tovább »

hirdetés

Felismeritek az írókat stílusuk alapján? Egy-egy versszak alapján kell eldöntenetek a következő tesztben, hogy ki a szerző.  Tovább »

Felismeritek ezeket a magyar verseket egy-egy versszak alapján? Ha a versek nem is ugranak be, a költői stílusokból lehet következtetni.  Tovább »

Mennyire ismeritek a magyar és a világirodalmat? Felismeritek az írókat egy kép alapján? Három különböző irodalmi kvízt választottunk ki nektek.  Tovább »

Ebben a kvízválogatásban többek között az írói szótárak alapján készült tesztekkel tehetitek próbára tudásotokat.  Tovább »

Jók vagytok irodalomból és szeretitek a verseket? Akkor ez a kvíz sem fog gondot okozni nektek. Teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásotok, hibátlan lesz az összes válaszotok? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Az érettségin is lesznek olyan feladatok, amelyeknél az alapműveletek használatával szerezhettek majd egy-két pontot.  Tovább »

Lássuk, ismeritek-e a következő országok fővárosait. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Ebben a kvízben nem a költőket kell felismernetek írói stílusuk alapján, hanem a versek címét kell kitalálnotok. A költő Szabó Lőrinc.  Tovább »

Felismeritek a következő stílusokat és stílusirányzatokat? Ha jók vagytok művészettörténetből, akkor ez a teszt sem jelenthet kihívást.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X