Szívesen kipróbálnátok magatokat néhány matekteszttel? Mutatunk három izgalmas kvízt, amivel érdemes megküzdeni hétfő reggel is.  Tovább »

Mikor indult Budapesten az első villamos? Hol közlekedett Magyarországon az első vonat? Miért van a Puskás Ferenc Stadion (M2) megállónál négy vágány?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma 74 éve halt meg Radnóti Miklós, a költő legszebb verseit pedig mindenki ismeri, a Radnóti-életmű ugyanis középiskolai tananyag.  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok, tudjátok, hogy melyik a helytelenül írt szó? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mennyire ismeritek a különböző országokat? Ebben a kvízben azt kell eldöntenetek, hogy melyik ország területe lehet nagyobb két opció közül.  Tovább »

Ismeritek ezt az öt híres magyar írót? Lássuk, felismeritek-e költőinket és íróinkat a tankönyvekben szereplő képek alapján.  Tovább »

Jók vagytok biológiából? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, hány magyar klasszikust láttatok. Mennyire emlékeztek a szereplőkre, történetre és évszámokra?  Tovább »

Ismeritek a kilencvenes évek nagy slágereit? Akkor most tesztelhetitek, hogy mennyire vagytok otthon a toplistás számokban.  Tovább »

Lássuk, tudjátok-e, hogy mikor volt az ún. 15 éves háború a Habsburgok és az Oszmán Birodalom között Magyarországon?  Tovább »

Tudjátok, ki írta ezeket a verseket? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Jók vagytok történelemből? Lássuk, hogy megy a mitológia. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Túl rövid ez a hétvége, de azért egy kis lazításra szakítsatok időt – például próbáljátok ki ezt a kvízt.  Tovább »

Hogy álltok az idegen eredetű, de a magyar nyelvbe már beépült szavakkal? Lássuk, hogy a következő hét kifejezést ismeritek-e.  Tovább »

Mennyire figyeltetek magyarórán? Tudjátok, kitől idézünk? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X