Ha irodalomórán jobban megismerkedtetek egy-egy szerző magánéletével, ez a kvíz tetszeni fog nektek.  Tovább »

Sokat olvastok és szeretitek a kihívásokat? Felismeritek ezeket a regényeket az utolsó mondataikról? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem kihívás az irodalom? Lássuk, mennyire ismeritek Ady Endre életét és műveit. Teszteljétek a tudásotokat a következő kvízzel. Hibátlan lesz?  Tovább »

Szerettek filmeket nézni, és minden magyar filmet ismertek? Akkor ezeket a kérdéseket is gond nélkül megválaszoljátok majd.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha ezek között a szavak között sincs olyan, ami miatt elbizonytalanodnátok, akkor biztosan kiváló a helyesírásotok. Teszteljétek magatokat!  Tovább »

Most érettségiztetek? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Lássuk, menyire vagytok jók töriből, felismeritek ezeket a híres történelmi személyeket?  Tovább »

Tudjátok, hogyan írjuk helyesen a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szívesen próbára tennétek a logikátokat? Egy könnyű tesztet ajánlunk nektek kedd estére.  Tovább »

Jól mennek a szólások és közmondások? Be is tudjátok fejezni őket? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók művtöriből. A következő hét kép sem foghat ki rajtatok? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szeretitek az irodalmat, sok verset ismertek? Akkor ezt a tesztet nektek találták ki. Ebben a kvízben tíz verset idézünk, tudjátok, ki a szerzőjük?  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. A következő tíz szó sem foghat ki rajtatok? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ha felcsendülnek a rádióban, mindenki megismeri őket. Ha valaki elkezdi az első sorukat, mindig van, aki folytatja.  Tovább »

Ha szeretitek a filmeket, és sokat láttatok már, régit és újat, magyart és külföldit egyaránt, akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

A következő tesztet Mensa-tagok állították össze: ha kitöltitek, kiderül, érdemes-e a jelentkezni a legmagasabb intelligenciahányadossal rendelkezők...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X