Neked menne a matek érettségi ha ma lenne a nagy nap? Töltsd ki a tesztünket és megtudhatod! Öt rövid kérdés, és válasz.  Tovább »

Jól össze tudod kötni a dolgokat fejben? Akkor ezt a tesztet neked találtuk ki!  Tovább »

Szereted a bűnügyi sorozatokat? Minden nap megnézed az aktuális részeket? Akkor ezt mindenképp ki kell próbálnod!  Tovább »

Második kör történelem évszámokból. Neked mennyi menne? Emlékszel még mindre?  Tovább »

hirdetés

Egy kis gyakorlás történelemből. A kötelező évszámok közül hányra tudod a választ?  Tovább »

Sok pontot veszíthettek az érettségin helyesírási hibák miatt - de nem csak ezért érdemes időről időre átismételni a fontosabb helyesírási...  Tovább »

Minden évben április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a költészet napját.  Tovább »

Megy a töri és a föci? Akkor itt egy rövid műveltségi teszt, amit garantáltan szeretni fogsz. Nézd meg, neked megy-e!  Tovább »

Érettségire készülsz, vagy csak felelevenítenéd a tudásod? Itt egy remek kvíz: mind a tíz kérdésre tudod a választ?  Tovább »

Otthon vagy a földrajzban és a történelemben is? Akkor ezt a kvízt neked találtuk ki! Ismerd fel a magyar települések címerét!  Tovább »

Otthon vagy az irodalomban? Mennek az évszámok és a szerzők? Összeállítottunk nektek egy rövid műveltségi kvízt.  Tovább »

Te felismernéd a filmet a benne szereplő színészek neve alapján? Itt egy rövid teszt, amivel most megnézheted mire vagy képes, ha filmekről van szó!  Tovább »

Mennyire vagy otthon a magyar történelemben? Ismered a hazai várakat, felismernéd őket akár egy kép alapján is? Most kipróbálhatod magad!  Tovább »

Az elmúlt évek tavaszi matek érettségijeinek 2. feladata 2 ponttért. Neked menne? Teszteld le a tudásod ebben az ingyenes kvízben!  Tovább »

Könnyű dolog felismerni a hírességeket, de akkor is menne, ha fiatalon látod őket? Mondjuk egy tablófotón?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X