Ha az összes évszámot ismeritek, és a fogalmakkal is jóban vagytok, akkor ezt a tesztet is hibátlanul ki tudjátok tölteni.  Tovább »

Érdekes matematikai rejtvényt találtunk: tökéletes feladat vasárnap délutánra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tudjátok, mi az a möndöle és a bajkó? Sokan nem ismerik a jelentésüket. Nektek dereng valami? Lássuk, hány kérdésre van helyes válaszotok.  Tovább »

Egy kis gyakorlás sosem árt, ezt a kvízt pedig két perc alatt ki lehet tölteni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Biztosan mindenkivel történt már olyan, hogy egyszerűen nem jutott eszébe egy-egy festmény címe.  Tovább »

Emlékeztek még az ország-város játékra? Hasonló feladatot adunk nektek péntek estére: fővárosokat kell kitalálnotok.  Tovább »

Vajon hány pontot szereznétek az idei emelt szintű történelemérettségin? A következő kvízben az ókori olimpia lesz a téma.  Tovább »

Vajon tudjátok, hogy honnan származnak a következő idézetek? Annyit elárulunk, hogy a filmekből ismerhetitek őket. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Lássuk, hány pontotok lenne, ha ma vizsgáznátok matekból. Itt van pár könnyűnek tűnő kérdés az idei őszi matematikaérettségi feladatai közül.  Tovább »

Jól átlátjátok, amit történelemórákon tanultatok, megvannak az összefüggések és gyorsan kapcsoltok? Akkor ez a teszt biztosan nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Ti felismeritek, hogy melyik színből vannak az idézetek? Az idei őszi érettségi, magyarból emelt szinten vizsgázó diákjainak ugyanis fel kellett.  Tovább »

Hiányoltátok a filmes teszteket? Akkor most itt van egy a hét lezárásaként.  Tovább »

Mennyire vagytok képben a földrajzzal? Tudjátok, hogy ezeknek az országoknak mi a fővárosa?  Tovább »

Nincs is jobb szombat estére, mint egy kis történelem. Most kiderül, mennyire figyeltetek a történelemórákon.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok otthon az idegen kifejezések világában. Ismeritek ezeket a szavakat?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X