Ebből a kvízből kideríthetitek, mennyire vagytok képben biológiából, azon belül is az állatvilágból. Lássuk!  Tovább »

Ismeritek a világhírű festményeket? És az alkotóikról mit tudtok? Lássuk, hány pontot értek el ebben a kvízben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ez a szabály a magyar helyesírás egyik legproblémásabb része sok általános iskolás számára. J vagy ly hiányzik belőlük?  Tovább »

Ebben a kvízben ki kell találnotok, hogy egy-egy épület vagy éppen festmény, szobor milyen stílus jegyeit hordozza. Felismeritek?  Tovább »

hirdetés

Itt az ideje egy kis bemelegítésnek és agytornának az iskola előtt. Mozgassátok meg a berozsdásodott kerekeket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Nyáron is jól megy fejszámolás? Most letesztelhetitek, mennyire emlékeztek még arra, mit tanultatok a nyári szünet előtt. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók magyar nyelvből, ha a régi szavakról és kifejezésekről kérdezünk titeket.  Tovább »

Nektek hogy megy a helyesírás? Ebben a kvízben a földrajzi nevek helyes írásmódját kell eltalálnotok. Menni fog?  Tovább »

Az ember nem is hinné hány olyan nagy sláger van, amik valójában feldolgozásai egy korábbinak.  Tovább »

Az elmúlt fél évszázadban a könnyűzene legnagyobb előadói nem csak zenéikben mérhető.  Tovább »

Frida Kahlo a képzőművészet egyik legérdekesebb női alkotója. Jellegzetes motívumaival mindennapi szenvedéseit örökítette meg a vásznon.  Tovább »

Lássuk, nektek hibátlan-e a helyesírásotok. Tudjátok, hogy kell helyesen írni a következő tíz szót? Most kiderül.  Tovább »

Vajon ti mennyire vagytok képben a KRESZ szabályaival, teszteljétek le a tudásotokat ezzel a kétperces kvízzel.  Tovább »

Lássuk, le tudjátok-e írni a következő tíz szót helyesen. Nektek mindegyik hibátlan lesz? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Teszteljétek le, hogy ti mennyire ismeritek a különböző országokban beszélt nyelveket.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X