Mit tudtok a magyar építészekről? És az építészeti stílusokról? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ismeritek a világhírű festményeket? És az alkotóikról mit tudtok? Lássuk, hány pontot értek el ebben a kvízben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ez a szabály a magyar helyesírás egyik legproblémásabb része sok általános iskolás számára. J vagy ly hiányzik belőlük?  Tovább »

Ebben a kvízben ki kell találnotok, hogy egy-egy épület vagy éppen festmény, szobor milyen stílus jegyeit hordozza. Felismeritek?  Tovább »

hirdetés

Itt az ideje egy kis bemelegítésnek és agytornának az iskola előtt. Mozgassátok meg a berozsdásodott kerekeket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Az ember nem is hinné hány olyan nagy sláger van, amik valójában feldolgozásai egy korábbinak.  Tovább »

Az elmúlt fél évszázadban a könnyűzene legnagyobb előadói nem csak zenéikben mérhető.  Tovább »

Frida Kahlo a képzőművészet egyik legérdekesebb női alkotója. Jellegzetes motívumaival mindennapi szenvedéseit örökítette meg a vásznon.  Tovább »

Gyakran néztek sorozatot? Vajon melyikből származnak az alábbi szereplők? Teszteljétek ismereteiteket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Izgalmas tesztet hoztunk nektek: néhány sláger dalszövegét Google-fordítóval magyarítottunk.  Tovább »

Mennyire vagytok otthon a művészettörténetben? Ebben a kvízben egyaránt találkozhattok külföldi és magyar alkotókkal is. Helyes válaszokat adtok?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok tájékozottak a különböző témákban. Ezzel a kvízzel most letesztelhetitek a tudásotokat. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók matekból, tudjátok, hogy a következő kérdések igazak vagy hamisak? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok tájékozottak a különböző témákban. Ezzel a kvízzel most letesztelhetitek a tudásotokat. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X