Szívesen próbára tennétek földrajzi tudásotokat? Próbáljátok ki a következő két tesztet: figyelem, némi angoltudás mindkettőhöz kell!  Tovább »

Szívesen próbára tennétek az angoltudásotokat? Töltsétek ki a következő két tesztet!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha többféleképpen is kipróbálnátok, hogy mennyire vagytok otthon az irodalomban, akkor a következő válogatás nektek szól.  Tovább »

Szívesen megoldanátok néhány matektesztet? Mutatunk három egészen izgalmas kvízt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milliók nagy kedvence a Seth McFarlane alkotta szatíra, úgyhogy elhoztunk mi is egy tesztet. Mennyire ismered Amerika egyik kedvenc sorozatát?  Tovább »

Lefordítottunk néhány Ady Endre-verset angolra, méghozzá a Google fordítója segítségével - és időnként érdekes fordításokat kaptunk.  Tovább »

Három szuper helyesírási tesztet ajánlunk nektek kedd reggelre - tegyétek próbára a tudásotokat!  Tovább »

Már az általános suliban is jól mentek a helyesírási feladatok? J vagy ly? Teszteljétek tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Szívesen tesztelnétek a logikátokat? Ha igen, három szuper kvíz körül választhattok.  Tovább »

Az utóbbi hetekben is számos műveltségi kvízt állítottunk össze nektek. Ezek közül készítettünk most a helyesírási tesztekből egy válogatást.  Tovább »

Szeretnétek kipróbálni, hány pontot szereznétek egy IQ-teszten? Ha tudtok angolul, ezt érdemes kipróbálni.  Tovább »

Fel tudjátok idézni a Mézga család, a Frakk, a macskák réme vagy a Pom Pom meséi szereplőit? Próbáljátok ki ezt a tesztet.  Tovább »

Szívesen próbára tennétek a logikátokat? Egy könnyű tesztet ajánlunk nektek kedd estére.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a következő régi magyar szavakat. Mindnek tudjátok a jelentését? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Két vizsga között szívesen néztek magyar filmeket? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X