Nyilvánosságra hozta a keddi németérettségi feladatait és hivatalos megoldókulcsát az Oktatási Hivatal, így már ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi harmadik - a hallott szöveg értését mérő - részének feladatait.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Itt találjátok a középszintű németérettségi negyedik, íráskészséget mérő részének nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldását.  Tovább »

Az olvasott szöveg értését mérő rész után elkészült a középszintű németérettségi nyelvhelyességi feladatsorának nem hivatalos, szaktanár által...  Tovább »

hirdetés

Péntek délelőtt a németérettségivel zárult le a tavaszi érettségi szezon első hete.  Tovább »

A középszintű után az emelt szintű feladatsorokat és megoldásokat is nyilváosságra hozta az Oktatási Hivatal németből.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű németérettségi feladatsorát és megoldókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

Az első érettségi hét a németvizsgákkal ért véget - itt találjátok a középszintű feladatsor első részének nem hivatalos megoldását.  Tovább »

Hétfő reggel a németérettségivel folytatódott a 2013-as őszi érettségi: itt találjátok a közép- és az emelt szintű feladatsort, valamint a hivatalos...  Tovább »

A középszintű németérettségi megoldása után az emelt szintű feladatsor javítókulcsát is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek.  Tovább »

A középszintű németérettségi feladatsora és hivatalos megoldása mellett az emelt szintű írásbeli javítókulcsát is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A kettest idén is könnyű volt megszerezni, bár a vizsgázóknak több olyan feladatot is meg kellett oldaniuk a pénteki középszintű németérettségin...  Tovább »

Megbukni idén is szinte lehetetlen a középszintű németérettségin, de több olyan feladat is volt a pénteki írásbelin, amely nehezebb volt a...  Tovább »

Itt olvashatjátok a mai német középszintű érettségi negyedik részének (íráskészség) feladatait és a nem hivatalos, nyelvtanárok által javasolt...  Tovább »

Nyolckor megkezdődött a németérettségi: folyamatosan figyelemmel követjük az eseményeket, hogy ne maradhass le semmilyen fontos infóról.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X