Nem érte meglepetés a diákokat a középszintű németérettségin – mondták az eduline-nak nyilatkozó nyelvtanárok, akik szerint korrekt tesztet kaptak a...  Tovább »

Tizenegykor véget ért a középszintű németérettségi: az eduline-nak nyilatkozó diákok szerint átlagos az idei írásbeli, csak egy-két feladat okozott...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Válasz egy meghívóra és egy diák - az "örömteli" tanulásról szóló - cikkére, jelentkezés egy külföldi, nyári munkára...  Tovább »

Alvásproblémákról, egy furcsa balesetről és egy Európán átívelő utazásról is kaptak szöveget a diákok a középszintű...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A reggeli fontosságáról, egy lovaglóiskoláról és egy fahíd újjáépítéséről is kaptak szöveget a diákok a középszintű...  Tovább »

Pénteken a némettel folytatódik a 2013-as tavaszi érettségi - az eduline-on minden fontos infót megtaláltok, a vizsga után pedig jövünk a...  Tovább »

Pénteken németből érettségiznek a diákok, középszinten 20 137-en, emelt szinten 2424-en vizsgáznak.  Tovább »

Pénteken a némettel zárul a 2013-as tavaszi érettségi első hete: középszinten 20 137-en, emelt szinten 2424-en vizsgáznak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X