Nemcsak a középszintű, hanem az emelt szintű németérettségi megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű németérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A német nyelvi írásbelikkel zárult az érettségi első hete, viszont sokak számára még nem ért véget ez a vizsgaidőszak, jövő héten az informatikával...  Tovább »

Milyen nyelvtudásra volt szükség a mai emelt szintű németérettségin?  Tovább »

hirdetés

Véget ért a mai németérettségi, ezzel együtt az első hét is a 2018-as érettségi szezonból. Ti mit gondoltok a mai feladatsorról?  Tovább »

Milyen szinten kellett ma vizsgázniuk a diákoknak a németérettségin? Mit foglal magába a követelmény és mit kellett tudni az ötösért?  Tovább »

Véget ért a középszintű németérettségi. Diákok meséltek nekünk arról, milyennek gondolják a feladatsort.  Tovább »

A beszélő hadart, ráadásul a szavak végét is elharapta - ezt mondták az Eduline-nak nyilatkozó diákok a hallott szöveg értését mérő rész...  Tovább »

Harminc perc alatt kellett elolvasniuk négy szöveget és megoldaniuk az azokhoz tartozó nyelvhelyességi feladatokat - erre panaszkodott az...  Tovább »

Délelőtt 11-kor véget ért a németérettségi, mi pedig két szaktanárt kérdeztünk arról, milyennek tartják az idei feladatsort.  Tovább »

Véget ért a középszintű németérettségi. Diákokat kérdeztünk arról, hogyan érzik, mennyire sikerült nekik.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi harmadik, a hallás utáni szövegértést mérő részének feladatait - sajnos a hanganyagot nem kaptuk meg...  Tovább »

Itt nézhetitek meg a középszintű németérettségi utolsó, íráskészséget vizsgáló feladatának nyelvtanár által készített megoldási javaslatát.  Tovább »

Itt olvashatjátok el, milyen megoldási javaslatot készített az Eduline által felkért nyelvtanár a középszintű németérettségi íráskészséget mérő...  Tovább »

Most már átnézhetitek a középszintű nyelvhelyességi feladatsorának nem hivatalos megoldását is - hány pontot szereznétek?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X