Nyilvánosságra hozta a keddi németérettségi feladatait és hivatalos megoldókulcsát az Oktatási Hivatal, így már ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Megjöttek az első infók a mai középszintű németérettségiről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Pénteken a némettel folytatódik az érettségi szezon - ahogy az előző vizsganapokon, úgy ma is minden infót megtaláltok a feladatokról, tanárokat és...  Tovább »

A középszintű angolérettségi után az emelt szintű feladatsorokat és megoldásokat is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a pénteki középszintű németérettségi hivatalos megoldókulcsát.  Tovább »

Aki letöltött és megoldott régi feladatsorokat, azt nem érhette meglepetés az idei középszintű németérettségin – mondta az eduline-nak Dóka Dezső...  Tovább »

Korrekt, az A2-B1 szintnek megfelelő volt a német középszintű írásbeli, a feladatok struktúrája, a megadott szövegek témája sem volt szokatlan, fel...  Tovább »

A hallott szöveg értése volt az idei németvizsga legnehezebb része, de az előző évek feladatsoraiból jól fel lehetett készülni.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi íráskészséget vizsgáló feladatsorát.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi hallott szöveg értését tesztelő feladatsorának nem hivatalos megoldását.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi második, nyelvhelyességi részének nem hivatalos megoldását.  Tovább »

Három órát kaptak a középszintű németérettségi feladatsorainak megoldására a diákok - itt találjátok az első rész nem hivatalos megoldását.  Tovább »

Két baráti levelet kell fogalmazni, valamint utazási lehetőségre kell válaszolni a német középszintű érettségi negyedik részében.  Tovább »

Gretáról, a konyhatündérről, a nyári divatról szóló szöveget, valamint egy tudományos cikket és az iskolába járási szokásokról szóló szövegrészt...  Tovább »

A német reggae énekesről, Gentlemanról, azaz Tilmann Ottóról, a margherita pizzáról, gyerekcirkuszról szóló szöveget és egy osztrák fiatallal...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X