Előrehozott érettségit tesztek angolból, németből vagy más idegen nyelvből? Mutatjuk, milyen feladatokból áll a középszintű írásbeli.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nemsokára megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: itt találjátok a legfontosabb infókat a feladatokról, a pontozásról és a szabályokról.  Tovább »

Még közel sem ért véget az idei érettségi szezon. A héten a fizikaérettségivel folyatódnak a vizsgák. Íme a heti menetrend:  Tovább »

hirdetés

Több tízezren érettségiztek az elmúlt napokban magyarból, matekból, történelemből, angolból és németből - de lássuk, hogy ti meg tudnátok-e oldani...  Tovább »

Nemcsak a középszintű, hanem az emelt szintű németérettségi megoldását is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű németérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A német nyelvi írásbelikkel zárult az érettségi első hete, viszont sokak számára még nem ért véget ez a vizsgaidőszak, jövő héten az informatikával...  Tovább »

Milyen nyelvtudásra volt szükség a mai emelt szintű németérettségin?  Tovább »

Véget ért a mai németérettségi, ezzel együtt az első hét is a 2018-as érettségi szezonból. Ti mit gondoltok a mai feladatsorról?  Tovább »

Milyen szinten kellett ma vizsgázniuk a diákoknak a németérettségin? Mit foglal magába a követelmény és mit kellett tudni az ötösért?  Tovább »

Véget ért a középszintű németérettségi. Diákok meséltek nekünk arról, milyennek gondolják a feladatsort.  Tovább »

A beszélő hadart, ráadásul a szavak végét is elharapta - ezt mondták az Eduline-nak nyilatkozó diákok a hallott szöveg értését mérő rész...  Tovább »

Harminc perc alatt kellett elolvasniuk négy szöveget és megoldaniuk az azokhoz tartozó nyelvhelyességi feladatokat - erre panaszkodott az...  Tovább »

Délelőtt 11-kor véget ért a németérettségi, mi pedig két szaktanárt kérdeztünk arról, milyennek tartják az idei feladatsort.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X