Már az egyetem befejezése előtt szembesülnek azzal a testnevelőtanárnak készülők, hogy több iskolában nincsen tornaterem, ezért az órákat a...  Tovább »

A mindennapos testnevelést az óvoda felé is szeretnék elvinni - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken, a V4 országok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha az igazgatók felmérték, van-e lehetőség lőtér kialakítására az iskolában, rögtön utána is nézhetnek, mi a helyzet a küzdősportokkal.  Tovább »

Milyen évfolyamokon kötelező a mindennapos testnevelés a 2013/2014-es tanévben? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A mindennapos testnevelésből heti két óra néptánccal is kiváltható lenne, ezt tartalmazza a kereszténydemokrata Michl...  Tovább »

A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete azt javasolja, hogy jogszabályban rögzítsék: a szülőknek nem kell...  Tovább »

A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete (MTTOE) tiltakozik azon törvénytervezet ellen, amely az MTTOE tudomása...  Tovább »

A heti öt testnevelésóra közül kettő kiváltható lenne játékos egészségfejlesztő testmozgással, amelynek időtartama legalább 30 perc, általános...  Tovább »

Délutáni napközis foglalkozás keretében szervezhető meg alsó tagozaton a mindennapos testnevelés a most induló tanévben - írta Hoffmann Rózsa...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X