November 25-ig kell elkészíteniük és feltölteniük portfóliójukat azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-es minősítési eljárásra.  Tovább »

Jövőre 35 ezer pedagógus vehet részt a minősítési eljárásban, az emberi erőforrások miniszterének szerdán közzétett határozata tartalmazza a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mintegy 13 ezer pedagógus töltötte fel a portfólióját a jövő évre vonatkozó pedagógusminősítési eljárás keretében - közölte az Oktatási Hivatal (OH)...  Tovább »

Erős állítás: félrevezeti a tanárokat a PSZ az őket érintő minősítési rendszer ügyében - vallja az oktatási államtitkárság.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több sebből is vérzik a tanárok minősítése, a procedúra elég bizarr: olyan felügyelők nézik a tanárok munkáját, akik nem feltétlenül értenek az...  Tovább »

November 30-ig adhatják le portfóliójukat azok a tanárok, óvodapedagógusok és tanítók, akik 2017-től a pedagógus II kategóriába kerülnének.  Tovább »

November 30-ig kell feltölteni portfóliójukat azoknak a tanároknak, akik 2017. január 1-jétől a pedagógus II kategóriába szeretnének kerülni.  Tovább »

November 30 - ezt a határidőt kell megjegyezniük azoknak a tanároknak, akik részt akarnak venni a minősítési eljáráson.  Tovább »

November 30-ig kell feltölteniük a portfóliójukat azoknak a tanároknak, akiket 2016-ban minősítenek. Milyen dokumentumokat kell összegyűjteni?  Tovább »

Hónapokig váratja az Oktatási Hivatal a tanárokat, mire közli, mikor számíthatnak a minősítési eljárásra.  Tovább »

Szerdán bejelentette Balog Zoltán, hogy meghozta döntését, mindenképpen a Szent István Egyetemhez csatolják a Budapesti Corvinus Egyetem budai...  Tovább »

A tanfelügyeleti látogatásokat és a minősítési eljárást is elkerülhetik azok a tanárok, akiknek már csak néhány évük van hátra a nyugdíjig.  Tovább »

Újabb megalázó feladatot kaptak a tanárok: most már egymást kell megfigyelniük és a belső ellenőröknek elmondani, miket tapasztaltak.  Tovább »

November 30-ig kell elkészítenie a portfólióját 30 ezer, minősítési eljárásban részt vevő pedagógusnak.  Tovább »

30 ezer tanár vesz részt a 2016-os minősítési eljáráson, hogy aztán 2017-től többet kereshessen.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X