Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Néhány nap múlva itt a matekérettségi, így nem árt, ha a maradék időt is gyakorlásra fordítjátok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak öt napotok van a matekérettségiig - az eduline és a Studium Generale közös előkészítőjével átismételhetitek a legfontosabb témaköröket.  Tovább »

Vészesen közeleg az érettségi, így minden nap újabb feladatokat kaptok matekból és történelemből.  Tovább »

hirdetés

Néhány napotok maradt az érettségiig: az eduline és a Studium Generale közös előkészítőjével átismételhetitek a legfontosabb feladattípusokat...  Tovább »

Május 6-án jön a matekérettségi: az eduline és a Budapesti Corvinus Egyetem előkészítője, a Studium Generale közös előkészítőjével átismételhetitek...  Tovább »

Matematikából, történelemből és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Ma tartotta próbaérettségi napját a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője.  Tovább »

Történelemből kifejezetten jól, matematikából viszont rosszul teljesítenek a diákok az érettségin.  Tovább »

Bár az érettségi csak májusban kezdődik, a Corvinuson már ma megírták az egyetem hivatalos előkészítője, a Studium Generale által összeállított...  Tovább »

Bár az érettségi szezon csak májusban kezdődik, a Corvinuson az elmúlt hétvégén már kétezren megírták az egyetem által szervezett próbaérettségit...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X