A tavalyi középszintű érettségi feladatlapról választottunk példákat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a keddi matekérettségi feladatsorait és a hivatalos megoldókulcsot az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A többség már túl van az írásbeliken, nem is bírták magukban tartani felhőtlen örömüket, a közösségi oldalakat ellepte az elmúlt napokban az...  Tovább »

Hány pontot kell elérni az írásbelin, hogy szóbelizhessen az érettségiző? Mennyit kell minimum elérni szóbelin és írásbelin, hogy meglegyen a kettes?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A nekünk nyilatkozó tanárok és diákok túnyomó többsége szerint könnyen lehetett megírni az ide a középszintű érettségiket a legfeszítettebbnek...  Tovább »

Az emelt szintű matekérettségihez is közzétették a megoldókulcsot.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal közzétette a középszintű érettségi hivatalos megoldókulcsát.  Tovább »

Az elmúlt évek tendenciái szerint készült a legtöbb diák az emelt szintű matematika érettségire, ennek megfelelően nem lepődtek meg a tér- és...  Tovább »

Elég optimista volt a diákok többsége a mai matekérettségivel kapcsolatban, és már-már a tegnapi magyarhoz hasonlították, de aztán kikerültek a nem...  Tovább »

A diákok inkább pozitívan nyilatkoztak az érettségiről, de többen említették, hogy a vártnál több számítást kellett végezniük, ezért gondba...  Tovább »

Általunk megkérdezett tanárok szerint szerint nem volt könnyű az idei középszintű matekérettségi második része.  Tovább »

A vártak szerint alakult a matekérettségi első fele, a feladatokra minden diák felkészülhetett, de volt egy-két pont, amire figyelniük kellett...  Tovább »

Diákokat kérdeztünk arról, hogyan érzik magukat a feladatmegoldás után. A második rész sokaknak nem tetszett.  Tovább »

Közepesen nehézre értékelte az Eduline által megkérdezett szakértő az idei matekérettségi feladatsorának második részét.    Tovább »

A feladatok összképe alapján váratlan kihívással nem találkoztak a diákok az első matematika feladatsornál, de idén akadnak nem egyértelmű feladatok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X