Szívesen kipróbálnátok magatokat néhány matekteszttel? Mutatunk három izgalmas kvízt, amivel érdemes megküzdeni hétfő reggel is.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók matekból. Profi fejszámolók vagytok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, meg tudnátok-e oldani az idei őszi matekérettségi feladatait. Nektek hibátlan lesz? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ti meg tudjátok csinálni ezt az általános iskolai matektesztet? Most kiderül, mennyire lehet titeket könnyen beugratni. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire megy jól a matek. Könnyen megoldjátok az alapműveleteket? Ebből a tesztből kiderül.  Tovább »

Három remek műveltségi teszt, amit kötelező kipróbálni. Tudjátok, hogy kinek a nevét viselik vagy melyik előadóhoz tartoznak az alábbi albumborítók?  Tovább »

Több mint két éve kering a közösségi oldalakon a következő matematikai fejtörő, amelyről már a Daily Mail és az Independent is írt.  Tovább »

Nyáron is jól megy fejszámolás? Most letesztelhetitek, mennyire emlékeztek még arra, mit tanultatok a nyári szünet előtt. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Szívesen megoldanátok néhány matektesztet? Mutatunk három egészen izgalmas kvízt.  Tovább »

Matematikai igaz-hamis kvízzel edzésben tarthatjátok az agytekervényeiteket, de azt is kipróbálhatjátok, meg tudjátok-e oldani a korábbi érettségi...  Tovább »

Meg tudjátok oldani azokat a feladatokat, amelyeket a nyolcadikosok kaptak az idei kompetenciamérésben? Most tesztelhetitek a tudásotokat.  Tovább »

Jól megy a matek? Tudjátok, hogy igaz vagy hamis az az állítás, hogy ha egy négyszög két szemközti szöge derékszög, akkor az téglalap?  Tovább »

Bár az idei matekérettségit már a hátunk mögött hagytuk, sosem árt egy kis gyakorlás. Nektek hibátlan lesz az összes feladat?  Tovább »

Három matektesztet ajánlunk nektek péntek reggelre - ha szeretnétek felpörögni a hét utolsó munka- és tanítási napjára, itt a lehetőség.  Tovább »

Az érettségin is lesznek olyan feladatok, amelyeknél az alapműveletek használatával szerezhettek majd egy-két pontot.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X