Lássuk, hogy teljesítenétek a nyolcadikasok kompetenciafelmérésén. Ezeket a feladatok az idei kérdések közül válogattuk nektek.  Tovább »

Nyáron is jól megy fejszámolás? Most letesztelhetitek, mennyire emlékeztek még arra, mit tanultatok a nyári szünet előtt. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire megy a matek. Ezekre a kérdésekre is tudtok válaszolni? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire számoltok jól fejben. A következő tíz kérdésre is van válaszotok? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés

Lássuk, mennyire számoltok jól fejben, mennyire megy a geometria és a függvények. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Úgy gondoljátok, hogy rajtatok nem foghat ki a matek? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Vajon meg tudnátok oldani a matekérettségi első részét? Minden kérdésre helyesen tudtok válaszolni? Jól mennek a logaritmusok és a képrejtvények?  Tovább »

Sokan nem szeretik a matekot, és bár ezek a példák nem tartoznak a legnehezebbek közé, mégis okozhatnak némi nehézségeket.  Tovább »

Vajon meg tudnátok oldani a matekérettségi első részét? Próbáljátok ki.  Tovább »

Nincs is jobb, mint a hétvégi pihenés közben egy ilyen feladatot megoldani. Kell hozzá egy kis szerencse is.  Tovább »

Ki ne tudna válaszolni arra a kérdésre, mennyi 7 x 11 - 12? Vagy hogy 115 x 22?  Tovább »

Érdekes kvízre bukkantunk a BuzzFeeden: ezt a matektesztet 12 éves diákoknak állították össze tanárok, de egyik-másik kérdés a felnőtteken is kifog.  Tovább »

Nem árt egy kis szellemi edzés a szeptemberi tanévkezdés előtt, ezért összeállítottunk egy kvízt, amellyel tesztelhetitek a matektudásotokat.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X