Kedden a matekkal folytatódik a 2012-es érettségi - középszinten több mint 88 ezren, emelt szinten 3697-en vizsgáznak.  Tovább »

A sík- és térgeometria sokaknak gondot okoz, pedig ezeket a példákat gyakran sorolják az utolsó, egyben legtöbb pontot érő feladatok közé a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Valószínűségszámítási feladat minden évben szerepel az írásbeli matekérettségin – sokan éppen ettől a témakörtől tartanak a legjobban, az órákon...  Tovább »

Megoldhatatlan matekpéldát kaptak a brit diákok az érettségin – a tesztsort összeállító bizottság elnöke elnézést kért, és megígérte a végzős...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a keddi közép- és emelt szintű matekérettségi feladatlapjait és hivatalos megoldásait.  Tovább »

Térfogatszámítás, függvények, halmazok és exponenciális egyenlet is szerepel az idei középszintű matekérettségi feladatsorának első részében.  Tovább »

A kombinatorikára nem csak a valószínűségszámítási feladatok megoldásához lesz szükséged – ez a témakör önállóan is szerepet kap a matekérettségin.  Tovább »

Május 2-án kezdődik a 2011-es tavaszi érettségi időszak - hogy könnyebb legyen a felkészülés, összegyűjtöttük az elmúlt egy év feladatsorait és...  Tovább »

Május 2-án kezdődik a 2011-es tavaszi érettségi időszak, az emelt szintű szóbeli vizsgákat június 2. és 8. között tartják.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X