Ma a matematika- és a latinvizsgákkal folytatódik a 2017-es őszi érettségi, összesen nyolcezren írásbeliznek és szóbeliznek a következő hetekben.  Tovább »

Megvolt a matekérettségi is, a két legnehezebb (?) vizsgával megvagytok, a holnapi töri előtt jöjjön egy kis lazítás.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kedden matekból érettségiztek a diákok - legtöbbjük valószínűleg nem ezt a vizsgát várta a legjobban, legalábbis erről árulkodnak az elmúlt évek...  Tovább »

Ha az lenne a matekérettségi után a legelső gondolatotok, hogy mi van, ha nincs meg a kettes, akkor ezt a cikket kell elolvasnotok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kedden a matekvizsgával folytatódott az érettségi szezon.  Tovább »

Hány pontot lehet kapni a középszintű matekérettségi feladataira? Milyenek a pontozási szabályok emelt szinten? Itt minden infót megtaláltok.  Tovább »

Megvannak a középszintű matekérettségi utolsó, választható feladatainak nem hivatalos megoldásai.  Tovább »

Kedden a matekérettségi volt soron - itt találjátok a középszintű feladatsor első részének nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű matekérettségi második, hosszabb - és kötelező - feladatokból álló részének megoldását.  Tovább »

Szurop Mátéval, a Fazekas Mihály Gimnázium végzős diákjával beszélgettünk a mai emelt szintű matematikaérettségiről.  Tovább »

Megérkeztek az első vélemények a matekérettségiről: középszinten vizsgázók írták le nekünk, mit gondolnak a feladatsorokról.  Tovább »

A középszintű matekérettségi hosszabb feladatainak többsége valószínűleg nem okoz majd problémát a vizsgázóknak, de a választható példák között van...  Tovább »

Izguló diákok, szőlőcukor és plüssök mindenütt. Mi más lehetne, mint a matek?  Tovább »

Átlagos nehézségű az idei középszintű matekérettségi első, rövid feladatokból álló része - így értékelte a tesztet az eduline-nak nyilatkozó...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X