Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő három ingyenes appot.  Tovább »

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak három hónap van hátra a 2018-as érettségi szezon kezdetéig.  Tovább »

Vajon meg tudnátok oldani a matekérettségi első részét? Próbáljátok ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a 2018-as emelt szintű érettségik tételsorait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a 2018-as emelt szintű matekérettségi tételsorát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közép- és az emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Ma a matematika- és a latinvizsgákkal folytatódik a 2017-es őszi érettségi, összesen nyolcezren írásbeliznek és szóbeliznek a következő hetekben.  Tovább »

Megvolt a matekérettségi is, a két legnehezebb (?) vizsgával megvagytok, a holnapi töri előtt jöjjön egy kis lazítás.  Tovább »

Kedden matekból érettségiztek a diákok - legtöbbjük valószínűleg nem ezt a vizsgát várta a legjobban, legalábbis erről árulkodnak az elmúlt évek...  Tovább »

Ha az lenne a matekérettségi után a legelső gondolatotok, hogy mi van, ha nincs meg a kettes, akkor ezt a cikket kell elolvasnotok.  Tovább »

Kedden a matekvizsgával folytatódott az érettségi szezon.  Tovább »

Hány pontot lehet kapni a középszintű matekérettségi feladataira? Milyenek a pontozási szabályok emelt szinten? Itt minden infót megtaláltok.  Tovább »

Megvannak a középszintű matekérettségi utolsó, választható feladatainak nem hivatalos megoldásai.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X