A 2017-es tavaszi érettségi szezontól változik a középszintű magyarérettségi, a diákoknak több feladatot kell megoldaniuk. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Kevesebb mint egy hónap van hátra a magyarérettségiig - hogyan lehet felkészülni ennyi idő alatt a középszintű írásbelire?  Tovább »

Változik a középszintű magyarérettségi a 2017-es tavaszi vizsgaidőszaktól - összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.  Tovább »

hirdetés

Kevesebb mint egy hónap van hátra a magyarérettségiig: hogy könnyebb legyen a felkészülés, összegyűjtöttük az elmúlt két év középszintű...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői közép- és emelt szintű magyarérettségi feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A közép- és emelt szintű magyarérettségivel folytatódik az őszik vizsgaszezon - a középszinten és az emelt szintet választóknak négy-négy órájuk van...  Tovább »

Hétfőn a magyarérettségivel kezdődik az érettségi szezon. Mire kell odafigyelni az írásbelin? Milyen hibákkal veszíthetitek a legtöbb pontot?  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

Hétfőn a magyarérettségivel kezdődik az érettségi szezon. Mire kell odafigyelni az írásbelin? Milyen hibákkal veszíthetitek a legtöbb pontot?  Tovább »

A főbb témaköröket már átnéztétek, így csak a gyakorlás maradt az érettségiig?  Tovább »

Hány pontot vonnak le az írásbeli érettségin a helyesírási hibák miatt?  Tovább »

Már csak három hét van az érettségi szezonig - itt az ideje, hogy elkezdjetek ismételni, gyakorolni.  Tovább »

Három és fél hét van a magyarérettségiig - hogy könnyebb legyen a gyakorlás, összegyűjtöttük a középszintű feladatsorokat és megoldásokat az elmúlt...  Tovább »

Petőfi, Berzsenyi, Csokonai, Vörösmarty, Kosztolányi, Karinthy, Márai és Mikszáth - ők a magyarérettségi "slágerszerzői", a kétszintű érettségi...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X