Előre nem szóltak neki, meglepetésként érte Albert Fruzsina szociológust, hogy az Embert barátjáról.  Tovább »

Sok diák arra panaszkodott nekünk, hogy nem volt elég ideje a szövegértési és a szövegalkotási feladatok megoldására. Szerintetek elég volt a 90 perc?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Diákokat kérdeztünk, milyennek tartják az idei feladatsort, majdnem kétezer szavazat érkezett.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal, itt megnézhetitek, hány pontot szereztetek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal, itt találjátok a feladatokat és a javítási-értékelési...  Tovább »

"József Attila Fiatal életek indulója és Szabó Lőrinc Szegénynek lenni s fiatalnak című versét, több – igen releváns – szempont alapján vethették...  Tovább »

Nem találták különösebben nehéznek az idei magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi feladatokat az MTI-nek a hétfői vizsga után nyilatkozó diákok...  Tovább »

Ti is ma érettségiztetek magyarból? Mondjátok el a véleményeteket a középszintű magyarérettségi feladatairól.  Tovább »

Kevés volt az idő a magyarérettségi első részére, voltak, akik nem értek a végére, mert a szövegértési feladatok megoldásával sok idő elment -...  Tovább »

Sok diák arra panaszkodott nekünk, hogy nem volt elég ideje a szövegértési és a szövegalkotási feladatok megoldására. Szerintetek elég volt a 90 perc?  Tovább »

Kevés volt a 90 perc a középszintű magyarérettségi első részére - ebben mind az Eduline által megkérdezett tanárok, mind a diákok egyetértenek.  Tovább »

Véget ért az emelt szintű magyarérettségi is, diákokat kérdeztünk, milyennek tartják az idei feladatsort.  Tovább »

Milyen szempontok alapján értékelik a tanárok a magyarérettségit? Utánajártunk.  Tovább »

A középszintű magyarérettségi írásbelijén összesen 100 pont lehet szerezni. De hogyan oszlik meg ez a pontszám feladatonként?  Tovább »

A magyarérettségi második részében a két szövegalkotási feladatból egyet kellett választani.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X