Felismeritek a következő műrészleteket? Ezeket kapták meg a magyarból emelt szinten érettségizők hétfőn. Ti átmennétek a vizsgán?  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői közép- és emelt szintű magyarérettségi feladatsorait és a megoldásokat az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Nyugat nemzedékének egyik óriása, Babits Mihály író, költő épp 75 éve hunyt el. Ha ősszel érettségizel, akkor érdemes lehet az emlékezetedbe vésni.  Tovább »

Ezek lesznek az idei emelt szintű szóbeli magyarérettségi tételei. Az ezekhez kapcsolódó feladatokat nem hozzák nyilvánosságra a vizsga előtt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A többség már túl van az írásbeliken, nem is bírták magukban tartani felhőtlen örömüket, a közösségi oldalakat ellepte az elmúlt napokban az...  Tovább »

A nekünk nyilatkozó tanárok és diákok túnyomó többsége szerint könnyen lehetett megírni az ide a középszintű érettségiket a legfeszítettebbnek...  Tovább »

Nem biztos, hogy mindenkinek kebelbarátja lesz, valamint vidáman emlékszik majd Szerencsés Gyurkára.  Tovább »

Sokan izgalmukban, végső elkeseredettségükben vagy magukat bátorítva az érettségik előtti utolsó napokat is inkább az interneten mémek vadászatával...  Tovább »

Megérkeztek az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldásai is.  Tovább »

Megérkeztek a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldásai.  Tovább »

Az emelt magyar érettségit már kevésbé értékelik könnyűnek a mai vizsgázók.  Tovább »

Schiller Mariann, a Magyartanárok Egyesületének választmányi tagja szerint nem feltétlen könnyű az idei magyarérettségi.  Tovább »

Klein Dávid hegymászó sikerénél is többen keresik az érettségivel kapcsolatos információkat.  Tovább »

Csoóri, Vörösmarty, Tamási és Illyés - közülük választhattak a vizsgázók a magyarérettségi második részében.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X