Kölcsey Ferenc Parainesisét, Weöres Sándor Az éjszaka csodái című költeményét, valamint egy Ady-, egy Kosztolányi- és egy Füst Milán-verset kellett...  Tovább »

Hétfő reggel a magyarvizsgákkal folytatódott a 2013-as őszi érettségi, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra hozta a feladatsorokat és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hétfőn a magyar nyelv és irodalommal folytatódik a 2013-as őszi érettségi: a középszintű írásbeli magyarérettségi...  Tovább »

Hétfőn a magyar nyelv és irodalommal folytatódik a 2013-as őszi érettségi. Megnéztük, hogyan épül fel a vizsga, és milyen feladatokra számíthattok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Használhattok-e szöveggyűjteményt a szóbeli magyarérettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Csütörtökön kezdődnek az emelt szintű szóbeli vizsgák - itt találjátok a központilag meghatározott érettségi tételeket nyelvtanból.  Tovább »

A középszintű feladatsor után az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek, jól...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt nézhetitek meg, mire kaphattok pontot, és mire nem.  Tovább »

Melyik szövegalkotási feladatot választotta a legtöbb diák?  Tovább »

„A Gósy Mária-tanulmány jó választás volt, a téma érdekes, a szöveg sűrű, de világos, áttekinthető, és a feladatok is...  Tovább »

Nehezebb magyarérettségire számítottak az eduline által megkérdezett diákok.  Tovább »

A szövegértési feladatsor megoldása után jöjjön a szövegalkotási rész nem hivatalos megoldási javaslata.  Tovább »

Délben ért véget a középszintű magyarérettségi - itt találjátok a szövegértési feladatsor nem hivatalos, szaktanár által kidolgozott megoldásait.  Tovább »

Itt találjátok az emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását.  Tovább »

A középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását itt nézhetitek meg Az emelt szintű magyarérettségi hivatalos...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X