Az irodalmi évfordulók már nem jelentenek biztos pontot a kétszintű érettségin, nem könnyű megtippelni, hogy 19. vagy 20.  Tovább »

Május 7-én a magyar nyelv és irodalommal folytatódik a 2012-es érettségi szezon: 88 100-an vizsgáznak középszinten, míg az emelt szintet 1550-en...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Vészesen közeleg a magyarérettségi - összegyűjtöttük az elmúlt két év középszintű feladatsorait és a megoldókulcsokat.  Tovább »

A magyar- és a matekvizsgákkal kezdődött az idei őszi érettségi: összegyűjtöttük az írásbeli feladatsorokat és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A középszintű magyarérettségi feladatsora mellett az emelt szintű tesztet és megoldókulcsot is közzétette honlapján az...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői középszintű magyarérettségi feladatsorát és hivatalos megoldókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Hétfőn a magyarvizsgákkal folytatódik a 2011-es őszi érettségi: mire kell odafigyelni a szövegértési és szövegalkotási...  Tovább »

Október 17-én a magyar nyelvi és irodalmi vizsgákkal kezdődik a 2011-es őszi érettségi időszak - hogy könnyebb legyen a felkészülés, összegyűjtöttük...  Tovább »

A középszintű szóbeli vizsgákkal folytatódik a 2011-es érettségi időszak: magyar nyelvből és irodalomból több mint 90 ezren szóbeliznek június 14.  Tovább »

Hétfőn megkezdődött a középszintű szóbeli érettségi, a június 28-ig tartó időszakban összesen 350 ezer vizsgát szerveznek a középiskolák.  Tovább »

A nemzeti erőforrás miniszter szerint időt kell adni, hogy elváljon "az esetleges esztétikai érték és az esetleges erkölcsi érték - vagy mindkét...  Tovább »

Felkerültek az Oktatási Hivatal oldalára a közép- és emelt szintű magyarérettségi feladatsorai és hivatalos javítókulcsai.  Tovább »

Némileg könnyebb volt az idei középszintű magyar nyelv és irodalom érettségi vizsga az előző évekhez képest, ami nem biztos, hogy szerencsés -...  Tovább »

Könnyűnek tartják az idei középszintű magyarérettségi szövegértési és szövegalkotási feladatsorát az eduline-nak nyilatkozó diákok, többségük a...  Tovább »

Nemes Nagy Ágnes Párbeszéd a mai versről című művével kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolniuk a középszintű magyarérettségin a diákoknak.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X