Idén 88. alkalommal rendezik meg az Ünnepi Könyvhetet.  Tovább »

Hétfőn nemcsak középszinten, hanem emelt szinten is érettségiztek a diákok magyar nyelvből és irodalomból.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közzétette az Oktatási Hivatal a középszintű magyarérettségi hivatalos megoldását.  Tovább »

Legnagyobb meglepetésre idén a szövegértési feladatsor fogott ki leginkább a diákokon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Egy lépés előre, egy lépés hátra, egyik szemem sír, másik nevet" - ezt mondta az idei középszintű magyarérettségi feladatsoráról Arató László, a...  Tovább »

Milyen feladatokat kaptak a magyarból emelt szinten érettségizők? Ottlik, Vörösmarty, Dante is előkerült a feladatsorban.  Tovább »

Azt kértük olvasóinktól, hogy írjanak nekünk pár sort a mai magyarérettségiről.  Tovább »

Pár perce közzétettük a középszintű magyarérettségi szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldását - itt pedig megtaláljátok az...  Tovább »

Itt találjátok a középszintű magyarérettségi első szövegalkotási feladatainak szaktanár által kidolgozott, nem hivatalos megoldási javaslatait.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű magyarérettségi szövegértési feladatsorának nem hivatalos, szaktanárok által kidolgozott megoldását - 2. rész.  Tovább »

Véget ért a középszintű magyarérettségi - itt találjátok a szövegértési feladatsor szaktanár által kidolgozott, nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

Idén a középszintű magyarérettségi második, műelemzéses feladatokat tartalmazó részében József Attilát és Radnóti Miklóst kaptak a végzős diákok.  Tovább »

Egy Kosztolányi Dezső-novellát, egy József Attila- és egy Radnóti Miklós-költeményt kaptak a középszintű magyarérettség második részében a diákok.  Tovább »

A szövegértési feladatsor alapjául szolgáló interjú témája nagyon közel az érettségizőkhöz, az értelmezésével nem lesznek problémák - mondta az...  Tovább »

Egy Petőfi-kötettel kapcsolatos interjút kell értelmezniük a magyarból középszinten érettségizőknek, majd egy humorról szóló érvelés és egy...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X