Szerettek olvasni? Akkor ez a teszt tetszeni fog nektek. Lássuk, hány helyes válaszotok van.  Tovább »

Kétszáz éve született Arany János, aki - minden túlzás nélkül - az egyik legismertebb magyar költő.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire ismeritek a magyar szólásokat és közmondásokat.  Tovább »

Nem csak nyelvtanzsenik tudják megoldani ezt a kvízt, hiszen a szótagolás nem olyan nehéz. Vagy mégis?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebben a kvízben olyan szavakat szedtünk össze, amiket lehet, hogy ti is hallottatok már, de a jelentésüket sokan nem ismerik.  Tovább »

Szuper és gyors tesztet ajánlunk csütörtök reggelre. Érdemes kipróbálni.  Tovább »

A festmények ismerete nem kötelező az iskolában, mégis nagyon sok alkotásnak tudjuk a címét és a művész nevét.  Tovább »

Görög mitológia vagy zenetudomány, esetleg egy kis biológia? Itt egy komplex műveltségi teszt amivel szórakoztatóan zárhatod le a napot  Tovább »

Tőled szokták megkérdezni a barátaid, hogy helyesen mondják-e a dolgokat? Egy halom szinonimát ismersz, és otthon vagy a művészetben is?  Tovább »

Itt egy rövid teszt, ami biztosan felfrissít. Lássuk, te hányat találnál ki a következő regények nyitómondatai közül!  Tovább »

Napi levezetés, mielőtt kikapcsolnád a telefonod vagy a géped. Kíváncsi vagy, mennyire ismered a régi magyar szavakat?  Tovább »

Elsősorban nem érettségizőknek ajánljuk a következő tesztet, ők ugyanis a tankönyvek lapozgatása közben gyakran láthatják ezeket az arcképeket - így...  Tovább »

Jól össze tudod kötni a dolgokat fejben? Akkor ezt a tesztet neked találtuk ki!  Tovább »

Szuper tesztet ajánlunk nektek hétfő reggelre: felismeritek a világ leghíresebb festményeit?  Tovább »

Sokan kitöltötték keddi tesztünket - ma reggel újabb teszttel mérhetitek fel a tudásotokat. Előre szólunk: nem lesz könnyű.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X