Három remek műveltségi teszt, amit kötelező kipróbálni. Tudjátok, hogy kinek a nevét viselik vagy melyik előadóhoz tartoznak az alábbi albumborítók?  Tovább »

Otthon vagytok a zene világában? Melyik előadóhoz tartoznak az alábbi albumborítók? Kitaláljátok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A következő kvízzel tesztelhetitek, hogy hogyan álltok az idegen szavak ismeretével. Tudjátok, hogy melyik mit jelent? Használjátok is őket? Lássuk!  Tovább »

Már egy ideje kiadták a magyar helyesírás szabályainak 12. kiadása - benne jó néhány új szabállyal.  Tovább »

hirdetés

Mennyire ismeritek az állatokat? Ha megláttok egy fiatal kecskét, tudjátok a hivatalos népi megnevezését? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel.  Tovább »

Szuper biológiai kvízzel tesztelhetitek az állatokkal kapcsolatos ismereteiteket. Lássuk, hányat találtok el.  Tovább »

Szuper irodalmi kvízeket ajánlunk nektek. Találkozhattok regény- és versrészletekkel, sőt szerelmi szálakkal is. Hajrá!  Tovább »

A következő irodalmi kvízben nem a versek címére vagy éppen arra kell rájönnötök, hogy ki írta azokat.  Tovább »

Ha a nyári szünetben kihasználtátok a sok szabadidőt és megnéztetek jó néhány filmet, akkor ez a kvíz nektek szól.  Tovább »

Ki kinek volt a szerelme az írók közül? Tudjátok, hogy kit vett feleségül például Illyés Gyula? Lássuk, hogy ismeritek-e a szerelmi szálakat.  Tovább »

Mennyire ismeritek a magyar tájszavakat? Izgalmas kvízt tölthettek ki. Kitaláljátok, hogy mit jelentenek ezek a szavak?  Tovább »

Ismeritek a nagy filozófusok szövegeit? Lássuk, hogy egy idézet alapján be tudjátok-e lőni, hogy ki a szerző.  Tovább »

Teszteljétek magatokat különböző témákban. Tudjátok, hogy kiről neveztek el egy-egy utcát? És a KRESZ hogy megy?  Tovább »

Három különböző kvízzel tesztelhetitek, mennyire vagytok otthon az irodalomban. Lássuk, hányat találtok el.  Tovább »

Mennyire ismeritek a zenei stílusokat? Ma már nagyon sok olyan együttes van, aminek dalai több stílust ötvöznek egyszerre. De honnan erednek ezek?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X