Szuper és gyors tesztet ajánlunk csütörtök reggelre. Érdemes kipróbálni.  Tovább »

A festmények ismerete nem kötelező az iskolában, mégis nagyon sok alkotásnak tudjuk a címét és a művész nevét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Görög mitológia vagy zenetudomány, esetleg egy kis biológia? Itt egy komplex műveltségi teszt amivel szórakoztatóan zárhatod le a napot  Tovább »

Tőled szokták megkérdezni a barátaid, hogy helyesen mondják-e a dolgokat? Egy halom szinonimát ismersz, és otthon vagy a művészetben is?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Itt egy rövid teszt, ami biztosan felfrissít. Lássuk, te hányat találnál ki a következő regények nyitómondatai közül!  Tovább »

Napi levezetés, mielőtt kikapcsolnád a telefonod vagy a géped. Kíváncsi vagy, mennyire ismered a régi magyar szavakat?  Tovább »

Elsősorban nem érettségizőknek ajánljuk a következő tesztet, ők ugyanis a tankönyvek lapozgatása közben gyakran láthatják ezeket az arcképeket - így...  Tovább »

Jól össze tudod kötni a dolgokat fejben? Akkor ezt a tesztet neked találtuk ki!  Tovább »

Szuper tesztet ajánlunk nektek hétfő reggelre: felismeritek a világ leghíresebb festményeit?  Tovább »

Sokan kitöltötték keddi tesztünket - ma reggel újabb teszttel mérhetitek fel a tudásotokat. Előre szólunk: nem lesz könnyű.  Tovább »

Az egyik legnépszerűbb, általunk megosztott kvíz ez volt 2016-ban.  Tovább »

Most kiderül, mennyire figyeltél irodalomórán, mert ezeket a verseket mind tanulni kellett.  Tovább »

Ismeritek vajon a világ leghíresebb festményeit? És esetleg tudjátok, mi a különbség az impresszionizmus és a kubizmus között?  Tovább »

Az Anyanyelvápolók Szövetsége ismét egy remek kvízzel jelentkezett. Ti tudjátok, mit jelent az, hogy félreverik a harangokat? Most kiderül.  Tovább »

Azt hiszitek, jók vagytok művészettörténetben, ismeritek a legnagyobb stílusirányzatot? Akkor tegyétek magatokat próbára ezzel a teszttel.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X